Бълва огън и жупел! „Ергенът“ Виктор Стоянов изтрещя, нарече шегаджии „пълни ненормалници“ СНИМКА


Когато е решил да се превърне в публична личност, „Ергенът“ Виктор Стоянов едва ли е предполагал, че ще стане обект на шеги и закачки в мрежата. Но ето, няма и месец от появата му на екран, а колажите и ироничните подмятания по негов адрес тепърва набират скорост.

Тези дни в публичното пространство се завъртя любопитен кадър, от който се вижда как Виктор зарежда автомобила си на столична бензиностанция. Предвид масовата истерия заради темата за поскъпването на горивата, фотото се оказа повече от актуално. По-любопитна обаче се оказа реакцията на Виктор Стоянов, на когото май съвсем не му е било забавно да се види така навсякъде в публичното пространство.

В скорошно стори в Инстаграм профила си най-желаният тв ерген у нас изразява недоумение от това как е възможно да е интересен на някого факта, че си зарежда колата, като нарича неизвестните папараци, които са запечатали ловко този момент „пълни ненормалници“.


По всичко изглежда, че славата май е дошла в повече на Виктор Стоянов при все, че известността му, изглежда, че тепърва ще набира скорост, с всяко следващо издание на „Ергенът“.

„Нямам абсолютно нищо против да се снимам с всеки. Достатъчно е да дойдете при мен, да се усмихнете и да заявите желание. За мен ще бъде удоволствие. Ще е по приятно, а не да се криете и да дебнете от автомобилите си, а аз да се оглеждам. Не мога да си бръкна в носа, по дяволите“, отсече Стоянов, пише show.blitz.bg.

Бълва огън и жупел!