Всяка жена иска от мъжа си това, но не е готова да говори за него!


Всяко момиче мечтае за принца от приказките, с когото да заживее щастливо.  Животът обаче не е приказка и в търсене на идеалния често преживяваме куп разочарования.  

 

За да получите от една връзка това, което наистина заслужавате, първо трябва да разберете себе си и колко струвате! И веднага щом осъзнаете, че не трябва да се срамувате да говорите с партньора си за това, от което се нуждаете, вече няма да се примирявате с онези, които не са достойни за вас. Ще разберете, че вече отказвате да се задоволявате с по-малко от това, което заслужавате. Едва когато приемете сърцето и душата си такива, каквито са, новата ви връзка може да ви даде всичко, което някога сте искала.

Днес  ще споделим с вас само малка част от нещата, които трябва да присъстват във всяка една връзка, за да не бъде обречена на провал още в самото начало.

Всъщност нещата, от които една жена се нуждае, не са толкова много и всеки мъж може да ги постигне. Има много мъже, в които тези черти са достатъчно развити, може би не перфектно, но достатъчно, за да направят всяка жена щастлива.

Порядъчност

Тя трябва да присъства във всяка една връзка още от самото начало, въпреки че това често не се случва. Като правило, всички ние се примиряваме с несправедливостта, която ни заобикаля. Примиряваме се, докато един ден не ни писне и не кажем „достатъчно“.

 

Вие сте жив човек, който се отнася добре с околните, дори те да не са заслужили подобно отношение. И заслужавате същото в замяна, но по някаква причина много хора смятат вашата доброта за слабост. Повече никога няма да позволите на един мъж да стъпче сърцето ви. И никога няма да се задоволите с нещо по-малко от порядъчен и достоен партньор.

Уважение

Предишните ви връзки, в които е липсвало взаимно уважение, винаги са завършвали с неуспех. И не е изненадващо, че нещата са се случили точно по този начин – една модерна, уважаваща себе си жена никога няма да толерира в живота си хора, които не я уважават.

 

И ако вашият партньор, в отговор на вашето уважение, не покаже същото, просто няма да останете дълго време с него!

Грижи

Освен уважение, от партньора си трябва да очаквате нежност и грижи. Вие двамата трябва да извървите пътя на живота заедно, ръка за ръка, но, за съжаление, подобни неща не се случват винаги.

 

Уморила сте се от хора, които твърдят, че се грижат за вас, но всъщност забравят и за най-малките ви нужди. Ако човекът до вас прави това отново и отново, той вероятно няма да се промени, но вие можете да се обърнете и да си тръгнете. Това е най-доброто решение на проблема!

Внимание

Това съвсем не означава, че се нуждаете от човек, който да е залепен за вас като пощенска марка. Изобщо нямате нужда от някой, който да е като домашно кученце, да ви носи чехлите или пък непрестанно да ви засипва с изискани комплименти. Нещо повече: за вас подобно поведение е подозрително.

 

Вие се нуждаете само от истинско внимание и човекът до вас да забелязва малките детайли. Защото вие заслужавате и двете!

Доброта


Вероятно някога, в миналото, не сте вярвала, че заслужавате добро отношение, смятайки, че просто не сте достойна за него. Но всичко това е в миналото и сега знаете, че имате нужда от партньор, който ще се отнася към вас не само с грижа и внимание, но и с истинска доброта.

Честност 

Лъжата, както и премълчаването на истината, са разрушили безброй връзки. Вие вече не се нуждаете от подобни взаимоотношения и затова в замяна на честността, която демонстрирате, изисквате от партньора си същата прозрачност и липса на тайни. Запомнете добре: ако вашият партньор наистина ви заслужава, не е нужно да го молите да бъде честен с вас.

Уязвимост 

Можете да криете чувствата си зад плътна маска или да покриете сърцето си с броня, която е непроницаема за всяка емоция. Мнозина постъпват по този начин, защото го смятат за признак на „зрялост“ и способност за общуване с хората. Е, това съвсем не е така.

 

Ако наистина обичате някого, отваряте широко душата си, а в замяна очаквате същата откритост.

Хумор

Вие отлично знаете, че личните взаимоотношения, в които няма място за усмивка, са обречени от самото начало. Вие оценявате хумора и с право го считате за важен елемент от пълноценния и здравословен живот и затова изисквате същото от партньора си. Вие просто не можете да бъдете близо до човек, който не може да ви накара да се усмихнете поне веднъж дневно, всеки ден.

Разбиране

Вие сте прекрасно, сложно и непрекъснато развиващо се живо същество и това ви прави уникална. И знаете, че заслужавате човек, който не само ще ви слуша и чува, но и ще се опита да погледне в душата ви.

 

Ако във връзката ви има достатъчно търпение и грижи, ще можете малко по малко да се разкриете и да постигнете истинска дълбока интимност.

Лекота 

Личните взаимоотношения могат да бъдат блестящи, но и много тежки. И вие знаете това от собствен  опит. Затова е много важно да не спирате да опитвате да изпълвате връзката си с лекота и радост, дори когато в живота ви е пълен мрак.

 

Вие знаете, че се нуждаете от партньор, на когото можете да разчитате и в най-трудните моменти. Достойна сте за човек, който, подобно на вас, непрекъснато ще се стреми да поддържа баланса.

Сериозност 

От друга страна, вие се нуждаете от човек, който няма да се присмива над всяка ситуация и ще се отнася към главоболието ви с внимание и сериозност. Вече сте имала партньори, които са омаловажавали сериозността на проблемите ви и са ги пренебрегвали. Сега обаче отказвате да бъдете с човек, който не е готов да ви помогне да преодолеете трудностите.

Общуване

Това е крайъгълният камък във всяка здрава връзка и вие вече не искате партньор, който не знае как да води спокоен и смислен диалог.

 

Заслужавате нещо по-добро и ако с човека до себе си не сте на една вълна, е по-добре да се разделите.

Компромиси 

Никой не обича да прави компромиси, но като възрастен и уравновесен човек, вие прекрасно разбирате, че от време на време трябва да отстъпвате, за да съхраните любовта и връзката си. Имате достатъчно голям жизнен опит, за да разпознаете отдалеч егоизма и нежеланието за преговаря. И повече не можете да търпите това! /jenata.blitz.bg