Всички полудяха след тези СНИМКИ на принц Хари, какво се случва с Арчи?


Принц Хари и Меган Маркъл се радват на огромно внимание на феновете. Някои хора им симпатизират, други пък рязко ги намразиха след откровеното им интервю през Опра Уинфри. 

 

В крайна сметка интересът към тях остава огромен.

Преди дни се появиха нови снимки на принц Хари и всички, които ги видяха не спират да задават въпроси какво точно се случва с британския престолонаследник. Някои дори намесиха сина му Арчи в цялата история.

 

Популярно американско списание публикува кадри, на които херцогът на Съсекс си играе на плажа с кучето си – черният лабрадор Пул. Според някои читатели снимките са нагласени и видими на тях Хари позира.


Други пък естествено питат, ако това е така, защо да позира с кучето си, вместо със сина си. Много от почитателите на херцозите на Съсекс недоумяват къде е Арчи и защо принцът не е взел първородния си син със себе си по време на забавата и на прекрасното време.

 

 

Потребители питат каква ли е причината татко да не играе със сина си на такъв приказен плаж в Санта Барбара.

Фенове отбелязаха и още нещо – веднага щом интервюто им пред Опра започна да избледнява, хоп, моментално се появяват уж случайни снимки на принци. Много от читателите  на списанието не вярват в тази случайност. /jenata.blitz.bg