Ако сте Рак, Скорпион и Риби, в събота действате с внимание, Близнаци, Везни или Водолей трябва да си наложите да покажете съчувствие –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес нетърпението може да бъде в основата на неприятни спорове и конфликти. Емоционалното ви състояние ще бъде нестабилно, а по-голямата ви чувствителност ще ви връща към неприятни преживявания от миналото ви. В събота развитието на деня ще зависи от самоконтрола върху собствените ви емоции и действия. Днес ваш приоритет трябва да бъдат планове свързани със семейството ви и с кръга ви от роднини. За Овен денят носи повече задачи и отговорности свързани с роднини или със семейството. Може да сте в подготовка на важно семейно събиране. За Лъв днес внимание ещ изиска всяка по-сериозна задача, независимо с какво е свързана. Провалите днес, където възникнат такива, ще са единствено по ваша вина. За Стрелец събота носи внимание около здравословното ви състояние, избягване на всяка цена на напрежение или стрес в ежедневието ви.


 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота мнозина ще планират да пътуват на различни разстояния. Комуникацията ви с хора, които ще срещнете днес, трябва да бъде предпазлива и добре да преценявате какво трябва и какво може да споделите. Някои от вас ще бъдат въвлечени в проблемите на роднина или приятели. В работата си ще преживеете емоционално събитие свързано с колеги или клиенти. Това ще бъде благоприятен ден за професионална реализация, за представяния или нови начинания свързани с работата ви. За Телец днес ще има интересна и любопитна комуникация, размяна на информация с жена. За Дева успехите днес ще бъдат постижими и заслужени. Добро влияние върху действията ви днес ще има от страна на хора родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни. За Козирог емоциите днес ще дойдат от /или заради момиче или жена.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота е време, в което ще трябва да си наложите да покажете съчувствие и разбиране към нуждите и стремежите на хората около вас. Битовите проблеми в дома ви, могат да са причина за мрачно настроение, което само ще разпилее силите и енергията ви.  Днес внимание ще изиска разговор с мъж, който ще се опита да ви предложи, продаде или ангажира с нещо, за което вие вътрешно имате съмнение. За Близнаци днес ще бъде важно да внимават при общуване с непознати хора или хора с лоша репутация. Пазете се от грешки или от измама! За Везни събота носи разочарование или натоварване с неприятна новина. За Водолей това ще бъде благоприятен ден з апътуване, най-вероятно свързано с отдих през почивните дни.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще бъде важно да действате с внимание и най-вече с голяма доза спокойствие. Забравете тревоги, страхове и избягвайте напрежението. Днес трябва да сте в мир и хармония със самите себе си, за да може положително да въздействате на хората около вас и обратното. Тези от вас, които са в процес на някакво лечение ще трябва да вземат решение, да променят терапията си или друга някаква промяна. За Рак денят носи интересни срещи, нови познанства или разрешаване на проблеми чрез откровени, стойностни разговори. За Скорпион изненадите днес ще направят този ден многоцветен, но всичко ще зависи от това дали може да приемете тези събития като част от вашата съдба. За Риби днес ще бъде добре да се поглезят с някаква покупка лично за себе си.