Галя от Каризма така, както рядко сме я виждали


Галя от Каризма никога не е била сред звездите, които всячески се опитват да спечелят дивиденти с еротика и секси стайлинг. Напротив, докато беше активна певица, тя залагаше на хубавия си глас и хубавите песни, а не на външния си вид.

В момента Галка е вече на 42 години и не се занимава активно с музика, въпреки че наскоро отново я видяхме да пее в шоуто „Като две капки вода“. Тогава тя ни показа, че гласът ѝ все още си го бива, въпреки че тя се насочи към други сфери на живота.

Тези дни Галя изненада приятно феновете си със секси излъчване, което не виждаме често от нея. Певицата пусна снимка в социалните мрежи с еротично боди в черен цвят, щедро разкриващо пред публиката прелестите ѝ. В ръката си Галка държи питие, а пред нея виждаме голям букет с красиви червени рози. Снимката е направена навръх празника на любовта „Св. Валентин“, а букетът явно ѝ бе подарен от любимия мъж.


Ето какво написа Галя под снимката: „Наздраве на всички, които са влюбени, както и на тези, които са напълно щастливи да бъдат сами. Вдигам чаша за онези сред нас, които не са намерили любовта все още, както и за тези, които са осъзнали, че са обичали погрешния човек прекалено дълго. Докато отпивам от ароматното вино тази вечер, се усмихвам, мислейки си за неколцината, които далеч не трезвени, са събрали смелост да изпратят съобщение на старата си любов и да кажат, че още си мислят за него/нея.“

Галя от Каризма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *