След „Игри на волята“: Няма да повярвате как се промени Елизабет СНИМКИ/ВИДЕО


Може да звучи клиширано, но си е самата истина – Елизабет не спечели „Игри на волята“, но спечели сърцата на хората. Всъщност нашият разговор с нея го потвърди. Елизабет ни сподели, че когато е започнало риалити шоуто, тя е имала едва 3000 последователи в Instagram. Знаете ли колко са днес? Близо 85 хиляди!

 

Но, докато гледахме Елизабет в Игрите, я виждахме в светлината на борбен участник, когото условията често принуждаваха да изглежда по доста скромен начин, а истината е, че тя е истинска красавица и за това се убеждаваме в профилите ѝ онлайн.

Елизабет реши да да промени и малко визията си, като внесе нов детайл в прическата – направи си бретон. Нещо повече – вече е и с къдрици:


 

Иначе самата Елизабет ще бъде част от онлайн риалити, стана ясно преди дни. В него ще се включи и Морунов, обявиха още от организаторите.

Самата Елизабет продължава да се занимава с онова, което правеше и преди „Игри на волята“. Тя е треньор по акробатика на дечица. Тя често публикува сторита с прогреса на възпитаниците си и се вижда, че доста обича работата си.

Иначе от снимките ѝ в Instagram виждаме, че Елизабет продължава да поддържа контакти с другите участници. Както писахме по-рано, тя беше част от звездната компания, изгледала заедно финала на Игрите, но по-късно качи и друга снимка от друго събиране. „Наздраве за нашето приятелство“, написа Елизабет под снимката:

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *