7 неща, които никога не трябва да правите на гробище, за да не си причините беди и нещастия –


Ако не искате да си причинявате много нещастия в продължение на много години, тогава категорично не правете описаните по-долу неща. Не е позволено.

Гробището е границата между света на живите и света на мъртвите и на тази граница живеят много зли и черни души, същности и всички зли духове, които могат да ви причинят много болка и нещастие.

Ето списък със 7 неща, които е по-добре никога да не правите, когато посещавате гробище.

Ако не ги направите, тогава неприятности и нещастия ще ви отминат и нищо лошо няма да ви се случи:

1. Когато си тръгвате от гробището, никога не трябва да се обръщате и да не поглеждате назад.

В толкова просто действие можете да поканите и привличате зли духове и всякакви демони в къщата си, мисля, че малко хора искат да живеят с такива съседи у дома.

2. Никога не трябва да псувате и ругаете на гробището.

С това проклинате себе си, тоест всички думи, които излизат от устата ви в пристъп на гняв и ярост, незабавно се връщат при вас и остават във вас завинаги, и колкото по-силни и ядосани са думите, които изричате, толкова по-лошо ще го направите само на себе си.

3. Никога не взимайте нищо, което намерите на гробище, колкото и да е ценно.

Намереното на гроб носи негативизъм, неприятности, болести и много други.

И като докоснете или вземете това нещо със себе си, можете да получите от него целия негатив и неприятности, които може да са от различни магически обреди.


4. Ако нещо и падне от джобовете или чантите, най-добре е да не го вземете, а да го оставите на гробището.

Най-вероятно това събитие се е случило по някаква причина, било е изкупуване на смърт от страна на душата и тялото ви или смъртта просто е отнела от вас точно този предмет, който сте имали, третирайте това изгубено нещо просто така и вместо да се разстройвате, когато сте те са загубили нещо там, по-добре е да се радвате на това явление, защото това ще ви даде дълги години живот.

5. Никога не носете ярки или прекалено цветни дрехи, когато посещавате гробището.

Ярките и привличащи вниманието дрехи също толкова лесно ще привличат вниманието на зъл субект, демони и всички зли духове, които ще ви следват по петите, докато сте там.

Желателно е да носите за предпочитане тъмни, сиви и непривличащи окото дрехи.

6. Помнете едно много важно правило, не говорете на гробището за добрите събития в живота си, за това, което сте постигнали.

Всичко, което кажете на това място, ще остане там завинаги, а вашият късмет и успех много бързо потъват в гроба.

Можете да говорите за неутрални теми, но не и за големите успехи и щастие, които ви се случиха.

7. Бременни жени и деца под дванадесетгодишна възраст не трябва да посещават гробищата; това може да се отрази неблагоприятно на тях.

Нероденото дете има много, много слаба защитна енергия, както и дете до 12 години. Душата на мъртъв човек може да повлияе на неродено дете, а на по-голямото дете може да направи много зло под формата на лошо здраве и неуспех в бъдеще.

Но в живота се случва всичко и понякога е просто непоносимо да откажете да отидете на погребението на любим човек. В такива случаи бременната жена трябва да сложи в джоба си яркочервена тъкан, това ще спаси и прогони всички зли и мъртви души от нея и нейното бебе.

Като цяло на гробището трябва да се държите много, много внимателно и да не извършвате никакви необмислени действия и тогава всичко ще бъде наред в живота ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *