Безкрайни крака ли?! Симона Загорова послъга за фигурата си – ето реални снимки от участия (Снимки): –


Няма нищо лошо в това да искаш да изглеждаш перфектно. Даже понякога е простено да прикриеш някоя и друга издайническа тлъстинка с помощта на програма за обработка на изображения.

 

Но когато нещата стигнат до чиста измама, особено ако си публична личност с претенции, хората с право започват да недоволстват.

Вече се нагледахме на Фотошоп-измами от страна на родни поп фолк-звезди, но ето че с обработката на снимките си прекали не кой да е, а любимата на всички Симона Загорова . Припомняме, че дъщерята на фолк дивата Глория стана майка наскоро, след което ударно се втали и показа невероятна фигура и безкрайни крака …. или поне в социалните мрежи!

Симона Загорва крака


В момента Симона е на родното Черноморие, където пее цяло лято из пиано баровете. Певицата качва снимки по бански в социалните режи, като на кадрите е по-слаба и с по-дълги крака от майка си.

„Уикенд“ намери необработена снимка на младото момиче, от които става ясно, че то е почти двойно по-едро от фотосите, които публикува в инстаграм. С компютърни програми наследницата на примата на фолка сваля поне 15-20 кг от осанката си.

Симона Загорова фигура

„Тялото й няма нищо общо с реалността. Явно си имаме работа с новата Андреа“, коментират злостно колежки на Симона Загорова.

Симона Загорова участие

Симона вече е по-търсена от звездната си майка, която вместо да ходи по участия, гледа внучка си Галина. Баба Гло с удоволствие помага и е неотменна подкрепа на дъщеря си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *