Паласки ли?! Джена показа тяло-трепач по бански и затвори устите на клюкарите (Снимки): –


Тази седмица в жълтите медии гръмна новината, че поп фолк-изкушението Джена е развалила перфектната си фигура. За да цитираме точно: Певицата бе изловена от папараци да обядва в изискано заведение, а коментарът бе, че се е “ освинила “ и нагъва мазна храна .

Хитовата изпълнителка никога не е обръщала внимание на подобни злобни статии, но сега намери деликатен начин да опровергае тези жълти твърдения.


Изпълнителката на хита „Моят номер“ пусна снимка от плажа, която ясно показва в колко добра форма се намира и че писанията отпреди няколко дни нямат нищо общо с действителността.

Джена плаж

Джена прекара цяло лято край морския бряг, а тези дни се похвали и с последен плаж за сезона. Тя зарадва последователите си в социалните мрежи с провокативен кадър по бански, който определено прикова най-вече мъжкото внимание.

„Намигам ви с една последна снимка от лятото и очаквайте от мен съвсем скоро да ви споделя върху какво работя и какво ми предстои в близките няколко седмици, както и каква грижа полагам, за кожата си след лятото. Вече вярвам, че ви стана интересно, затова аз действам“, написа Джена под горещия кадър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *