Ще ги познаете ли? Ето как са изглеждали Светлана Гущерова, Преслава, Николета и куп други ВИП-дами като деца (Снимки):


Карантината е изпитание на търпението за повечето от нас. Известните личности не правят изключение, защото и те  решиха да дадат пример с поведението си и избраха да отложат свои участия и изяви, за да си останат вкъщи.

Съвсем естествено самоизолацията доведе до по-голяма активност в социалните мрежи – най-добрият заместител на “живото” общуване в момента.

В момента те са един от малкото начини за комуникация с близките и приятелите, които не можем да видим очи в очи, предвид настоящата ситуация.Разбира се, тези платформи предлагат редица начини за убиване на времето, а предизвикателствата са сред любимите методи на потребителите за тази цел. Една от последните “провокации”, набираща все по-голяма популярност в Инстаграм, е публикуването на детски снимки .Множество хора откликнаха на инициативата и публикуваха свои изображения отпреди години, а популярните дами у нас не направиха изключение. Спазвайки условието, след качването на своя кадър, те отбелязаха техни познати, подтиквайки ги да сторят същото.

Сред осмелилите се жени бяха плеймейтката Светлана Гущерова , колежката ѝ Златка Райкова , звездата на “Пайнер” Преслава , сестрата на Николета Лозанова – Велина, Алисия , поп изпълнителката и идол на тийнейджърите Тита и др.

Всяка една от тях прие предизвикателството, припомняйки си миналото, и показа на своите последователи и почитатели как е изглеждала като малко момиче. Вижте в галерията ни техните “млади и невинни версии”, много преди да бъдат застигнати от славата.

Представяме ви ВИП-дамите у нас като сладки момиченца :


1. Светлана Гущерова

Гущерова

Гущерова момиченце

2. Тита

Тита

Тита дете

Тита като малка

3. Преслава

 Преслава

Преслава малка

4. Велина Лозанова (сестрата на Николета)

Велина Лозанова

Велина ЛОзанова малка

5 Алисия

Алисия

Алисия малка

6. Златка Райкова

Златка Райкова

7. Николета Лозанова

Николета Лозанова

Николета Лозанова малка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *