Хороскоп за утре 2 ноември-КОЗИРОГ Уморителен, но успешен ден, СТРЕЛЕЦ Напрежение и парична сполука –


ОВЕН
Силен късмет
Възможно е да сте малко напрегнати днес, но това е поради повечето отговорности през този ден. Налице е мощно Съдбовно въздействие върху представителите на Овен, което перфектно ще моделира условията през деня и ще формира чудесни възможности в деловите и обществените среди за реализация на вашите финансови и лични цели.

Днес разполагате със значителен късмет.

ТЕЛЕЦ
Удовлетворени от постигнатото
Този ден ще ви радва с емоции и добро настроение. Ще се опитате да изгладите отношенията си с човек от обкръжението ви и наистина ще го постигнете. За Телците понеделник е напрегнат, но не в лошият смисъл на думата. Изразността ви в професионалните и деловите среди ще е значителна. Мнозина от представителите на зодията ще пътуват извън страната във връзка с професионалните си задължения. Достигате до чудесни постижения.

БЛИЗНАЦИ
Сблъсък с пречки
Част от вас са изцяло обзети от мисълта как да реализират професионалните си планове. Ако стремежите ви за постигане на една или друга цел не са подкрепени от наличието на реални, действащи съответствия – забравете за реализацията им, колкото и обещаващи да са думите ви. Днес мнозина от знака ще останат крайно недоволни поради сблъсък с непреодолими пречки.

РАК
Лошо настроение
Ако сами не го съзнавате, то обстоятелствата ще ви наложат да бъдете по-овладени в емоциите си днес. При осъществяване на деловите задачи и личните си цели успехът няма да липсва на Раците днес, но този факт едва ли ще е достатъчно значителен за да окрили представителите на зодията и да поддържа у тях доброто настроение. У повечето от родените надделява песимизмът.

ЛЪВ
Добри условия
Разпределете добре времето си днес. От успеха на начинанията ви през този ден до голяма степен ще зависи и тонуса ви през цялата седмица. Понеделник не блести с извънредни благоприятни ситуации и събития от делово естество, но пък съвсем не ви лишава от добри възможности за делова реализация и финансови придобивки. Не влизайте в „чужда територия” при осъществяването на материалните си цели и намерения.

ДЕВА
Засилете активността си
Делата, с които се заемате ви носят необходимото удовлетворение, и ви помагат да си починете и да се разтоварите. Намеренията за материална реализация на мнозина от Девите са подчертани, и ако сте достатъчно настоятелни, въпреки повишената нервност ще ги осъществите. Гарантирано неуспешни ще са онези Деви, които не успеят да овладеят нервността си. Същото се отнася и за отпуснатите или слабо активните.


ВЕЗНИ
Благоприятен, но доста напрегнат ден
Днес не търпите каквито и да било вмешателства в личните си дела. Много контакти, огромна заетост и ярко напрежение, а като резултат  от проявената  активност – промени. Последните са положителни от гледна точка на целите, които преследвате, но относно жизнения тонус не може да се твърди, че ще се окажат благоприятни и ще са с укрепващ здравословен ефект.

СКОРПИОН
Предстоят финансови промени
Високите ви цели ще ускорят темпото, и в определен момент ще трябва да поспрете. За всички представители на Скорпион понеделник отбелязва началото на благоприятен четириседмичен етап, през който ще действате много успешно. Предстоят положителни промени от финансово естество, които ще се осъществят на два етапа до края на календарната година.

СТРЕЛЕЦ
Напрежение и парична сполука
Слънчевата усмивка, топлата дума, протегнатата ръка носят щастие в дома, насърчават добрата воля в деловите отношения и са тест за приятелството. Стрелците следва да действат по делата си с огромна енергия  за да преодолеят мощния поток съпротивителни сили и пречки, които ще донесат доста нерви и ще превърнат деня им в напрегната борба. За сметка на усилията, понеделник разкрива реални възможности за добри финансови печалби.

КОЗИРОГ
Уморителен, но успешен ден
Днешният ден ще е сравнително приятен за вас, главно заради паричните доходи, които отдавна очаквате. И за вас понеделник е един от напрегнатите дни, но пък е значителен за реализацията ви. Изключително предприемчиви, Козирозите ще действат с мощен замах за осъществяване на целите си. У някои има известни притеснения поради вероятен сблъсък с противници, но това е въпрос, с който ще се справите.

ВОДОЛЕЙ
Не предприемайте риск
За много неща ще се замисляте днес, изяснявайки си позиции и намерения. На ниво всекидневни служебни ангажименти, понеделник е успешен за реализация на целите. Ще са необходими повече усилия за завършване на делата, но не става дума за претоварване извън рамките на нормата. Днес е неприемливо да рискувате за нещо в деловата си изява. В службата предстоят промени.

РИБИ
Настъпва раздвижване
Времето ще ви притиска, а от вас се очакват едва ли не подвизи. Мнозина от Рибите са пред вземане на важно делово решение. Понеделник не е от най-плодотворните дни за подобни ангажименти, но информацията, която ще получите по интересуващ ви делови въпрос  ще ви подтикне към подобна стъпка. Струва  си да се заловите само ако възнамерявате нещо ново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *