Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, понеделник изненадва с телефонен разговор; БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ – покана за ново приятелство –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще преживеете едно ново или неочаквано развитие на ваши семейни дела или отношения. Това ще бъде благоприятен ден за събирания или разговори, които вие ще проведете с роднини, независимо къде живеят. Днес събитията или сънищата ви ще имат връзка с хора и преживявания от миналото ви. В неделя ще ви дразнят поведението или думите на жена, но не показвайте своите чувства. За Овен неделя носи неочаквани преживявания, в повечето случаи свързани с любовта или с любими хора. За Лъв предстои един интересен и с възможности за добри изяви ден. За Стрелец понеделник ще изиска ангажиране със семейни или домашни дела, независимо от емоционалните ви настройки през този ден.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник трудно ще приемате желанията и най-вече капризите на своите роднини. Този ден може да ви изненада приятно с телефонен разговор, който ще ви помогне да направите някои свои планове за следващата седмица. Възможна е покана за кратко пътуване с цел отдих. Добро развитие ще има ваше предварителна уговорка с жена. Този ден носи вероятност за добри доходи, печалба или неочаквани пари. За Телец денят носи неочаквани срещи или контакти предимно с хора родени под земни зодиакални знаци. За Дева днес внимание ще изиска организацията на дела свързани с документи или с пари, които ще ви ангажират през новата седмица. За Козирог неделя носи новини, които ще бъдат повод за размисъл или за вземане на решение.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник бъдете отворени към предложение на ваши приятели, към покани за ново приятелство и др. Днес избягвайте да се товарите с разрешаването на финансови проблеми, тъй като възможностите ви ще са ограничени. В романтичен план е възможно да се влюбите неочаквано в неподходящ партньор или такъв, който ще остане за кратко време в живота ви. Днес ще сте склонни към непрактични решения на битови или имотни проблеми. Неприятностите, където възникнат такива ще преминат бързо. За Близнаци неделя носи интересно преживяване свързано с мъж или с новини свързани с неговия живот. За Везни денят носи повече ангажименти, по-голямо натоварване и различни дела с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. За Водолей днес ще бъде трудно да контролират емоциите си и да вземат правилни решения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в понеделник може да се изкушите от желанието си да командвате, да контролирате събития и хора около вас. Ако понеделник е работен ден за вас, най-добре е да работите сами. Днес може да останете доволни от постигнатите резултати, но не очаквайте признание за тях. В неделя емоциите ще бъдат ваша „ахилесова пета“. Трудно ще се изразявате, така че другите да ви разберат правилно и да не възникват недоразумения. За Рак този ден интересни или полезни разговори или срещи с приятели. За Скорпион денят носи по-голяма яснота около развитието на важни събития или отношения. За Риби неприятностите днес ще са знак, че не всичко и не всеки може да контролирате или манипулирате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *