Хороскопът на Павел Глоба за ОКТОМВРИ: ОВЕН, не споделяйте плановете си! ТЕЛЕЦ, животът ви се подобрява! РАК, мощни успехи! –


Овен ♈

Овенът е по -добре да не казва на никого за плановете си, особено през първата половина на месеца. Възможно е да има риск от провал.

 

В края на месеца трябва да сте особено внимателни на работа и на път. За тези, които ще отидат в командировка, е препоръчително да го направят между 10 и 25 октомври. Някои представители на знака може да се сблъскат с агресия от хората около тях.

Телец ♉

Телецът трябва да започне с генерално почистване на дома си. Това ще има благоприятен ефект върху енергията на дома. Телецът ще забележи как животът им се подобрява, те стават по -уверени и прагматични. Ще им бъде лесно да преодолеят страховете и препятствията по пътя си. Отрицателните мисли вече няма да ги притесняват. В края на месеца някои представители на знака ще се срещнат със своята сродна душа. Телецът се препоръчва да бъде около хората по -често, защото самотата няма да им донесе нищо добро.

Близнаци ♊

За да постигнат успех, Близнаците ще трябва да покажат своята хитрост, но да не прекаляват. Трябва да разберете колко отворен и доверчив е човек. За хората, които оказват помощ, хитростта трябва да бъде заменена с лоялност. Самотните представители на знака имат късмет в любовната сфера, те ще могат да се срещнат със своята сродна душа. Близнаците не трябва да забравят за близките си и да ги посещават по -често.

Рак ♋

Раците трябва да вярват в успеха си и никога да не поглеждат назад. Мисленето за миналото може да изплаши късмета ви. Те трябва да се съсредоточат върху своите задачи и дела. Звездите са подготвили много интересни събития за Раците през октомври. В началото на месеца може да има домакинска работа, така че трябва да проявите търпение и постоянство. Трябва да се помни, че целта не винаги оправдава средствата. Не трябва да изневерявате за собствена изгода, не си заслужава.

Лъв ♌

През октомври Лъв трябва да откаже да прави скъпи покупки, защото много пари ще бъдат пропиляни. В личния живот на Лъв всичко ще бъде премерено и спокойно, не се очакват драстични промени. За тези, които вече имат връзка, късметът ще ги придружава, възможно е те да достигнат ново ниво. Самотните лъвове трудно ще започнат нови връзки, така че ще трябва да бъдете търпеливи.


Дева♍

През октомври звездите ще дадат на Девата особен чар и харизма. Това ще има благоприятен ефект върху различни аспекти на живота. Самотните представители на знака ще започнат нови връзки и ще се радват на романтика. За всички Деви, които имат връзка, звездите ще помогнат за установяването на отношения с близки. Във финансовия сектор тези, които заемат високи позиции, имат късмет.

везни♎

Първата половина на месеца ще бъде много трудна за Везните, затова много представители на знака ще се чувстват уморени и летаргични. Общуването с мили и приятни хора ще бъде полезно. Опитайте се да избегнете прибързани решения. Всяко необмислено действие може да доведе до нарушаване на плановете и поява на недоверие от страна на другите.

Скорпион♏

В началото на месеца Скорпионите трябва да направят положителна енергия в дома си. Така можете да се справите с всички психологически проблеми. Първата половина на месеца ще подари на Скорпиони много приятни изненади, може да бъде полезно запознанство или получаване на нови средства. Трябва да победите ревността, негативността и гордостта в себе си.

Стрелец ♐

Полезно е Стрелецът да забрави за всички лоши неща и да не се спира на негативното. Трябва да се освободите от всяко негодувание и гняв. Стрелците трябва да обърнат внимание на работата и допълнителните приходи, за да могат спокойно да се заемат с нови проекти и дела.

Козирог ♑

През октомври основното чувство за Козирозите ще бъде любовта. За да не се разочаровате от хората, трябва да ги приемете такива, каквито са. Винаги трябва да се помни, че няма перфектни хора. В една връзка Козирозите трябва да правят компромиси и да се адаптират към други хора. Октомври ще бъде подходящ момент за намиране на нова работа.

Водолей ♒

През първата половина на месеца на много Водолей може да изглежда, че в живота им е започнала черна ивица. За да се отървете от натрупаните проблеми, трябва да си направите кратка почивка, например да отидете на почивка. През втората половина на месеца Водолеите трябва да положат усилия за изпълнение на задачите, поставени от техните началници.

Риби ♓

През октомври Рибите могат смело да постигнат целите си, но първо трябва да се настроите за успех. Нищо не може да разбие целенасочените представители на знака. Опитайте се да обърнете повече внимание на външния си вид, за да изглеждате винаги спретнато и красиво

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *