Седмичен хороскоп за периода от 1 до 7-ми ноември-РАК Стегнете се за успеха си, ЛЪВ Добри постижения –


Овните да  действат с внимание, а Телците ще отстраняват делово си развитие. Близнаците ще засилят оптимизацията си върху личните цели, а Раците да се амбицират. Лъвът ще е доволен от себе си, а за Девите започва важен делови етап. Везните се освобождават от излишните драми, а Скорпионите навлизат в значителен момент от живота си. Сполуката на Стрелците е видима, а Козирозите да акцентират върху кариерата. Водолеите да укрепят позициите си, а това касае и Рибите.

 

ОВЕН

Проявете активност

Възможни финансови затруднения ще ви създадат напрежение и накарат да потърсите допълнителни пътища за спасяване на бюджета ви.

Професионалните възможности, с които предстои да се срещнете, ще привлекат трайно интересът ви. Мобилизирайте се и разчитайте единствено на активността си в деловите среди за да се реализирате. Ще е трудно поради външните пречки, издигнати на пътя ви от противници. Пазете  се от удари! За всички от зодията предстоят промени, чрез които ще се освободите от проблеми и ще навлезете в нов социален период. Петък и събота са трудни, а неделя е успешна. Понеделник и вторник също са успешни, но носят и кавги. Следващите са доста напрегнати.

 

ТЕЛЕЦ

Борба с проблемите

Като отговор на търсенията си, ще получите по-ясна перспектива за делата си. Занимаващите се с бизнес ще напреднат в договореностите, довеждайки ги до желаните финансови резултати. Телците следва да се освободят от някои затормозяващи ги делови ситуации и същевременно да укрепят професионалните си позиции. Ще разполагате с добри възможности за реализацията на тези цели, а настойчивостта ви в това направление следва да е подчертана. Петък и събота са много неудобни и напрегнати. Неделя е успешна, което може да се каже и за понеделник, но той носи  и остри кавги. Последните са характерни и за следващите дни.

 

БЛИЗНАЦИ

Решаване на лични проблеми

Бъдете благодарни на съдбата, че ви е събрала с хората, които радват живота ви. Вярвайте в себе си, имате енергия, знания и потенциал да постигнете всичко, което поискате. През новата седмица Близнаците ще насочат вниманието си предимно към решаването на въпроси от лично естество, като в повечето случаи те ще са от интимен порядък. В деловия сектор – работа и бизнес предстоят промени, които трябва да съчетаете с действия за освобождаване от проблеми и такива за укрепване и стабилизиране на позициите. Петък и неделя са успешни, а събота ще ви затрудни. Следващите дни също носят повече напрежение.

 

РАК

Стегнете се за успеха си

Изразете доброто си отношение към работата и хората покрай вас, за да събудите ентусиазма им и ще успеете заедно. Периодът, който идва ще провокира към необмислени постъпки и грешки. Мобилизацията за реализиране на деловите интереси е не по-малко актуален въпрос и за вас през новата седмица. Видимо е присъствието на странични влияния, които ще са вредни и дезорганизиращи. Пазете се от ударите на вашите противници! Ще реализирате с подобаващ успех всичките си планирани делови ангажименти. Петък носи успех, но подсказва и за проблеми. Уикендът е успешен. За понеделник – кавги и напрежение. Следващите са чудесни.

 

ЛЪВ

Добри постижения

Отново ще покажете доброто си възпитание и отношение към другите. Ще впечатлявате с красноречие, интелигентност и чаровно присъствие. Целенасочени и овладени, ще работите, без да изпреварвате събитията. До удовлетворителна реализация на планираното в личен и делови план достигат и представителите на Лъв. Наложително е да действате по целите си без да достигате до конфликти, защото последните ще се превърнат в повод за удар от страна на противника ви. За повечето от знака се очертава професионално раздвижване, което ще предизвика промени. Петък и уикенда ще са успешни. Понеделник, вторник и сряда са напрегнати. Четвъртък е нервен.

 

ДЕВА

Начало на хубав етап

Ще ви занимават въпроси от професионален и личен характер. Ще се вълнувате от работата си и впечатлението, което оставяте у другите. Ще откриете добри перспективи за себе си, свързани най-вече с професионалното ви развитие. От този ден започва шест седмичен етап, през който Девите ще разполагат с  чудесни възможности за удовлетворителна делова реализация. Раздвижването в обществения периметър е видимо. Рефлексът от него ще е двоен. Укрепете позициите си за да се предпазите от негативни събития. Петък и събота са успешни, а неделя носи напрежение. Хубави ще са понеделник  и сряда, а вторник и четвъртък ще са успешни, но за повечето и много нервни.


 

ВЕЗНИ

Освобождаване от проблеми

Добре обмисляйте решения си, преди да ги претворявате в дела. Положителните резултати ще зависят от тях. Податливи сте на емоции от всякакъв характер. Пазете се от пориви на силна амбиция, които могат да ви подтикнат към действия, стоящи в страни от възможностите ви. За Везните новата седмица е характерна с лично укрепване с освобождаване от проблеми, имащи основно значение за развитието на бизнеса ви и с ярко раздвижване в деловите среди. Осъществяването на целите ви ще се движи добре, а вие следва да концентрирате  вниманието си върху упражнението предпазливост. Петък е успешен, но уикендът ще е напрегнат. Делниците също ще са успешни, независимо от факта че вторник и четвъртък ще бъдат по-нервни.

 

СКОРПИОН

В началото на значителен период

Говорите понякога неща, за които в последствие съжалявате. А най-лошото е, че не искате прошка. В разгара сте на силния си период, от вас зависи той да продължи и занапред. Седемдневието бележи начало на много силен в лично отношение период, който ясно подчертава, че за Скорпионите започва етап на изразително душевно спокойствие и увереност за бъдещето им развитие. Може за кратко време да се почувствате нестабилни, но това усещане бързо ще отмине. Петък  е успешен, събота е спокойна, а неделя ще е нервна. Понеделник и сряда ви носят успех. Доста нервни дни се оказват делниците вторник и четвъртък.

 

СТРЕЛЕЦ

Очевидна сполука

Изпълнени с желания и често с променливо настроение, но по-важно с добра енергия, ще преодолявате раздразненията си, които няма да остават скрити за околните. Сдържайте емоциите си, не превръщайте ситуациите в непостижими трудности. За началото на раздвижен и въодушевен етап ще стане дума и при вас. Видимият му израз е въплътен в перфектното планиране и реализиране на деловите задачи. Необходимо да  повишите активността или концентрацията си, защото лесно се разсейвате, а това намалява ефективността ви. Петък и събота са доста успешни, но неделя е тежка и неприятна. Напрегнатият нервен и тежък ден е вторник. Внимавайте! Останалите дни са благодатни и успешни.

 

КОЗИРОГ

Засилване на неприкосновеността

Проявете повече яснота в действията си, за да останете разбрани и не на последно място, да получите нужната ви подкрепа. Навлизате в интересен период от живота си. В бизнеса и в личните ви дела настъпва оживление. Предстоящият седемдневен етап дава шанс на Козирозите да се дистанцират на безопасно разстояние от сфери, събития или личности, които застрашават по някакъв начин неприкосновеността им, както и  имуществото им. Стабилизирайте се психически и  укрепете основата, върху която сте стъпили. Петък е слаб. Събота и неделя са нервни. Избягвайте кавгите. Понеделник е печеливш, а вторник е нервен. Материален успех се очертава в сряда и четвъртък.

 

ВОДОЛЕЙ

Укрепете позициите

Отговорно и с необходимото внимание ще се отнасяте към всичко случващо се в живота ви, анализирайки всеки детайл и събитие. Предстои ви професионална ангажираност и обвързване с предстоящи проекти. За Водолеите е задължително да работят усилено в направлението укрепване на позициите – лични и делови. В настоящия момент вие сте пред етап на промени, развитието на които може да ви дестабилизира. Негативното влияние, действащо върху повечето от знака се нарича отпускане или мързел. Петък е лош, какъвто се оказва и уикендът. Ярка сполука носи понеделник, а вторник – силни нерви. Сряда е доста неприятна, а четвъртък е сполучлив.

 

РИБИ

Липса на стабилност

Отговорни, загрижени за бъдещето и с освободено мислене, ще работите за всичко, което има връзка с вас. С яснота и целеустременост ще работите върху делата си, за което ще говорят и резултатите. Вашата стабилност не звучи по-различно от ситуациите, характерни за представителите на предния знак. Престоят промени, които идват в момент който ясно подчертава, че голяма част от Рибите са крайно нестабилни. Това не бива да ви смущава. Активизирайте контактите си в приятелските и обществените среди и ще получите желана подкрепа. Петък и уикендът са слаби. Делниците са благоприятни и печеливши, но избягвайте  кавгите – ще прераснат в сблъсъци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *