Хороскоп за утре 30 октомври-РИБИ Сполука в делови ангажименти, ВЕЗНИ Успех и отстраняване на проблеми –


ОВЕН
Големи трудности
Умело владеещи себе си, ще защитите интересите си и ще постигнете максималното в случай, че стигнете до такава развръзка, защото са възможни и други.

В бизнес взаимоотношенията, и тези с вашите партньори, възникват остри противоречия, които едва ли ще отстраните сега, включително и чрез помощта на влиятелен човек. В контактите с близки сътрудници и в обшеството, избягвайте противостоенето.

ТЕЛЕЦ
Много напрегнат ден
Партньорът ви е най-ценният човек до вас. Не си позволявайте действия, с които да го нараните, за да не стигнете до раздяла. Силно напрегнат ден поради остри противоречия в бизнеса и службата. Възмони са не само тежки конфликти, но и нещастни случай с непредсказуеми последици. Просто трябва да сте много внимателни. За преобладаващата част от знака предстои тежък период. Възможни са здравословни проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Острота и несъгласие
Успехът ще е с вас и с лекота ще се справяте със задачите си. Много острота и ярко противоборство са характерни за вашия петък. В деловата се дейност ще сте спокойни и уравновесени, но същото не може да се каже за контактите в деловите среди и тези с влиятелни хора, които в един или друг аспект са свързани с бизнеса и бъдещите ви цели. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички.

РАК
Личен успех
Очакват ви хармонични отношения и спокойствие в дома ви. Повишена емоционалност и успешна реализация на лични цели определят този ден за вас. Контактите в обществените среди също ще преминат ползотворно. Някои от зодията ще се опитат да стабилизират позициите си в бизнеса, но активност от подобно естество изисква предварителна подготовка. Въздържайте се от критики и уважавайте чуждото мнение, дори то да не съвпада с вашето.

ЛЪВ
Към възстановяване
Позабравени спомени и хора ще направят срещата ви специална. Този ден е по-благоприятен от отминалия понеделник, защото здравословното ви състояние навлиза в етап за възстановяване. Към този факт може да се прибави и едно друго събитие от всекидневието, а именно, че възниква шанс да се освободите и от затормозяващи ситуации от делови тип. От вас зависи да направите деня си спокоен, ползотворен и приятен.

ДЕВА
Междуличностни проблеми
Покажете на света, че можете да рискувате разумно и няма да останете разочаровани. Доста неприятен ден от гледна точка на проблеми с човек от вашето делово обкръжение. Ако в момента нямате такива ще е добре да избягвате противоречията по финансови и материални въпросни, защото със сигурност ще станете жертва на коварни удари от доста зъл егоистичен човек. Възобновените ви контакти ще ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също.


ВЕЗНИ
Успех и отстраняване на проблеми
Реално преценете възможностите си и не започвайте предварително обречени на неуспех задачи. Доста благоприятен, петък подчертава успешните действия на Везните при отстраняване на проблеми или в решаването на спорове. Ще име и напрежение поради необходимостта от вземане на непопулярни решения, но като цяло денят е доста оптимистичен, защото бележи ново начало.

СКОРПИОН
Служебни промени
В съвместен бизнес може да разчитате напълно на партньорите си. Ще набележите конкретен бизнес-план. Благодатен за финансова реализация,но не от всекидневната делова ангажираност в службата или бизнеса ви, а от странични източници. В служебно отношение ситуацията не е добра. Не участвайте в конфликти, да са не се случи нещо неочаквано. Предстои етап за промени службата. Във възможностите ви е да покажете силата си в различни сфери, стига да сте с подходящата за това нагласа.

СТРЕЛЕЦ
Действайте умерено
Добре е, че сте ентусиазирани, но не действайте импулсивно, особено когато става дума за пари. Голяма част от Стрелците ще насочат вниманието и усилията си към стабилизиране на личните си позиции, но е малко вероятно да успеете с плана си. Преценете много добре възможностите си преди да действате. Оформя се ситуация на ярка конфликтност, която може да прерасне в насилие. Ако се вгледате по-добре в себе си, ще откриете слабостите си.

КОЗИРОГ
Сполука в обществените среди
Работата ви днес ще е предимно спокойна и това ще ви даде възможност да се занимавате и с неща, за които не сте имали време досега. Петък е много благоприятен за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Онези, които имат проблеми в службата си, да не се опитват да ги разрешават сега, защото ще се сблъскат с административни пречки.

ВОДОЛЕЙ
Разчитайте на себе си
Бъдете по-сговорчиви, със сигурност обединените ви усилия ще имат видими резултати. Добри резултати в деловата си дейност ще постигнат онези Водолеи, които стриктно ще реализират предварително планираните цели. При това е задължително да разчитате предимно на себе си. Денят е лош за контакти в обществените среди, за сделки, както и за провеждане на преговори. Всичко, започнато сега ще бъде свършено навреме и с очакваните резултати.

РИБИ
Сполука в делови ангажименти
С действията си внушавате сигурност и спокойствие, нещо, което се отдава на малцина. Ако сте решили да действате по вече изготвен план за реализация на финансова цел, вероятността да успеете е съмнителна. Ще имате успех при провеждане на преговори, при осъществяването на лични цели, и в разговорите с влиятелни хора. Силен е и шансът ви за служебни промени. Съзидателната ви работа, нови проекти и  дейност, която започвате сега ще бъдат успешни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *