Ако сте Телец, Дева и Козирог в четвъртък шанс за добри резултати, Близнаци, Везни или Водолей ден за усилен труд –Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес може да имате контакт със стара любов или стари приятели.

Ще се върнете към приятни спомени и ще сте склонни да забравите за делничните си проблеми. А дали това е добра идея? Днес вложете повече старание и труд в делата си, и не се оставяйте други да свършат работата ви. В любовните ви отношения ще има намесени повече разговори свързани с битови проблеми, материални или финансови дела. За Овен денят носи благоприятни възможности за търсене на рационални решения свързани с имущество, собственост, покупки или подаръци. За Лъв семейните ангажименти и днес ще изискат по-голяма отговорност при тяхното изпълнение. За Стрелец денят ще изиска влагане на повече време и енергия при общуване с деца и с по-млади хора.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък с каквото и да се ангажирате, ще има шанс да постигнете добри резултати. Възможно е резултатите от работата ви да имат бавно развитие, но ще бъдат важни за вас. Ще можете да стабилизирате важни за вас отношения. Делата ви като цяло ще бъде добре да следват своя естествен ход. Един неочакван конфликт няма да ви донесе нищо добро. За Телец сряда ще носи благоприятни вибрации за любовни и интимни приключения, запознанства и др. За Дева разочарованието днес ще е свързано с човек от кръга ви приятели. За Козирог предстои важна работа, задача или грижа свързана най-вероятно с по-възрастен от вас мъж.


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще трябва да приемете реалността около вас и да действате бавно без да бързате или претупвате работата си. Това е ден за усилен труд и синхронизиране с реалностите в ежедневието ви. Утре може да мечтаете, да поживеете отново с някакви мечти, но днес трябва да сте стъпили здраво на земята. В сряда избягвайте обещания, срещи с непознати хора или обсъждане на събития с други хора. Думите ви могат да бъдат приети неправилно и дори някой да се почувства обиден. За Близнаци денят носи интересни преживявания свързани с роднина или с приятели родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. За Везни днес ще има добра новина, която ще дойде чрез/от жена. За Водолей домашните задачи ще изискат повече търпение и смирение при тяхното изпълнение.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще бъде добре да имате предварително изготвен план за деня. Бъдете отговорни и изпълнителни, в никой случай мрачни, песимисти или мърморещи. Ще бъде много важно да се предпазите от грешки, а ако сте допуснали вече такива да търсите начин за тяхното бързо отстраняване. Днес важен фактор за успеха ви ще бъде постигане на равновесие вътре във вас и във всичко, с което ще сте ангажирани. За Рак денят носи вероятност от отстраняване на безполезни ангажименти, задачи и хора от бъдещите ви планове. За Скорпион ще има повод за радост, настроение и усмивки. За Риби това ще бъде ден, в който ще се наложи да разговарят сериозно по различни финансови въпроси с роднини, колеги или бизнес партньори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *