Хороскоп за утре 28 октомври-ДЕВА Ярка сполука, ЛЪВ Лична и делова сполука –


ОВЕН
Постига на цели
Не отдавайте прекалено голямо значение на дребните неща около себе си. Разполагате с добри възможности за реализация на целите, които най-ефективно ще изчерпите на базата на активност в интересуващите ви сфери.

 

Не може да се говори за сполука в обществените среди, или ако има такава тя ще е частична. В това поле ситуацията ще бъде неочаквано блокирана. Проблеми, или по-точно неразбирателство е възможно във взаимоотношенията с хора от средите на бизнеса или с партньорите в бранша.

ТЕЛЕЦ
Сполука
Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. Надеждни контакти, хубави възможности за реализиране на делови цели, и чудесни постижения в материален план. За последните дори сега ще е достатъчно само да бъдат уговорени със съответните хора. Благоприятните звездни влияния обхващат и осъществяването на личните намерения. В такива моменти трябва много да се внимава с решенията и в никакъв случай да не се предприемат рискове.

БЛИЗНАЦИ
Напрегнат, но успешен ден
Погрижете се за здравето си. Има индикации, които говорят за назряващ проблем, не допускайте това да се случи. Денят е доста благоприятен за удовлетворителни постижения на цели и намерения както в личен така и в делови план. За повечето от Близнаците, денят е особено благоприятен за контакти в обществата. Има напрежение, но. ще поставите началото на плодотворен етап за бъд
ещата си реализация.

РАК
Успех в преговори и контакти
Увереността ви е предимство, използвайте красноречието си, на което сте способни, за да бъдете убедителни. Активността през тази ден е характерна да преобладаващата част от Раците, а когато нещата стоят по този начин, вероятността за успех е голяма. Не е сигурно, че в деловите практически ангажименти ще реализирате намеренията си, но по отношение на преговори и контакти сполуката е безспорна.

ЛЪВ
Лична и делова сполука
Работата ви днес ви среща с различни хора, от които научавате много нови и полезни неща. Принципно успешна, сряда може да се окаже незадоволителна за онези Лъвове, при които здравословното равновесие е нарушено. В други случаи не може да става дума за провал при осъществяването на целите – лични, делови или домашни. Денят е добър за основаване на партньорство.

ДЕВА
Ярка сполука
Ентусиазирани и енергични сте днес и поводът за това най-вероятно е свързан с любимия ви човек. Изразителна ще е сполуката и на Девите в сряда. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. В деловите и личните си контакти всичко, към което сте се устремили, като достигането до спогодби в бизнеса е силно подчертано. Твърде полезно ще е да активизирате контактите си в деловите среди.


ВЕЗНИ
Напрежение и потиснатост
Не възлагайте прекалено големи надежди на обещанията на ваш близък. Денят се характеризира с благоприятно влияние за реализация на цели от различно естество,но голяма част от Везните са потиснати от лични или делови проблеми, които може да окажат парализиращото си влияние върху мнозина, и да провалят деня им. Все пак, късметът ви е доста силен. Ситуациите, в които сега попадате, се характеризират с динамични събития, а последните често са непредсказуеми.

СКОРПИОН
Лошо настроение
Бъдете по-търпеливи към работата си. Усърдието ви няма да е напразно, но както се казва плодът още е зелен. Настроението на Скорпионите се формира в условията на повишена нервност, натрупана от дълго време насам. Най-вероятно в тази връзка днес мнозина ще влязат в кавги с околните, но това едва ли ще ви освободи от психическата тежест. Слънцето е във вашия знак. Предстоят промени.

СТРЕЛЕЦ
Действайте внимателно
Преценете добре възможностите си преди да предприемете нещо рисковано. Стрелците продължават успешно напред, а днес на мнозина ще се наложи да разрешават спор или да защитават позициите си от някого. Внимавайте! ситуацията явно е специфична и изисква лавиране. В момента твърдата позиция не е приемлива. Голяма е вероятността да ви създаде грижи. Вече започва етап за благоприятни изменения при вас, който засяга не само деловия, но и личния ви живот.

КОЗИРОГ
Успешни контакти
Добре се справяте с професионалните си задачи и можете да разчитате на заслужен успех. Този ден е благоприятен за контакти с делова насоченост, за реализиране на лични цели и пътувания, и за поемане на нови задачи в условията на партньорство. В момента мнозина от зодията са пред промени, а началото им съвпада с нов цикъл във вашия делови живот. Утвърдете личните позиции.

ВОДОЛЕЙ
Осъществяване на намерения
Подхождате със самочувствие и увереност при проблемна ситуация в работата. Водолеите биха могли успешно да реализират материални или делови цели през този ден. Това определение всъщност е валидно и за личните ви ангажименти. Ще имате и прекрасна възможност да се освободите от някои тежести във взаимоотношенията и да се избавите от натрапници. Някои ще проведат напрегнати разговори вкъщи, което ще окаже негативно въздействие.

РИБИ
Лична и делова заетост
Не изпадайте в униние и грижи за всички, помислете за себе си. Според ангажиментите си, представителите на Риби се делят на две групи. За едните от вас са характерни деловите, а другата половина от зодията ще наблегнат на личните дела, и при евентуална възможност ще се подготвят за деловата седмица. Последното ще зависи от времето, с което разполагате. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *