Ако сте Телец, Дева и Козирог сряда е благоприятен ден за пътуване, Рак, Скорпион и Риби добро настроение –


Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец или имате такъв изгряващ знак, днес вие или ваш родственик може да имате проблеми с простудно или хронично заболяване. В сряда са възможни неочаквани събития в семейството ви. Ако имате проблеми в брака си, то днес могат да възникнат емоционални ситуации свързани със стари проблеми и преживявания. Вторник ще благоприятства разрешаването на стари битови или имотни проблеми или спорове. За Овен днес важна ще бъде комуникацията и информацията, която ще получат чрез хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. За Лъв предстоят разочарования, свързани с действия под влияние на невярна, фалшива информация, неизпълнено обещание или задкулисни действия. За Стрелец денят няма да бъде много продуктивен, защото трудно ще контролирате времето си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда различни ангажименти ще предизвикат необходимостта от повече контакти предимно свързани с работата ви. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване, за романтични преживявания и за любовни срещи. Денят може да се запомни с важни събития както в личния ви живот, така и в професионален план. Мнозина ще бъдат изненадани от неприятна новина или събитие свързано с човек или група от хора, които се намират в друго населено място. За Телец предстоят важни парични дела и ангажименти. За Дева днес ще възникне необходимост от разговор или работа с мъж. За Козирог денят ще бъде благоприятен за пътуване и за прекарване на повече време извън дома ви


Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде напрегнат ден, но това не означава, че трябва да изпускате контрола върху емоциите си. Днес лесно ще се допускат грешки, а тяхното разрешаване ще бъде по-трудно. Това не е критичен ден, но ще изиска от вас по-голяма самодисциплина в поведението ви, както в дома, така и извън него. Вероятни са по-особени или неотложни грижи свързани с дете, по-млади хора от семейството или от кръга ви приятели. За Близнаци това ще бъде особен ден, защото емоциите ви ще варират нагоре – надолу, надолу – нагоре. Трудно ще ви бъде, но кой знае, това може да ви въвлече в интересни ситуации. За Везни денят ще изиска някакъв ангажимент или разговор с представител на зодиакалния знак Телец, Козирог или Дева. За Водолей денят ще донесе повод за лично удовлетворение или приятно преживяване, новина.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда сами си създайте добро настроение още от сутринта и се опитайте да въздействате положително върху настроението на хора около вас, които преживяват затруднения. Оставете зад гърба си тревогите. В повечето случаи тяхното разрешаване не зависи от вас, а се нуждаят от повече време за своето развитие и приключване. В сряда се опитайте да търсите удоволствие във всичко, което ще трябва да свършите днес. Не се фокусирайте единствено върху негативната му страна. За Рак днес очакванията ще бъдат свързани с ангажименти и дела, от които очаквате печалба, успех, добра за вас изгода. За Скорпион изненадите ще определят развитието на този ден. За Риби ще възникне емоционално преживяване свързано с жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *