Рецептата, която най-добре почиства дебелото черво !


За осъществаването на прочистване на дебелото черво е нужно много повече от промяна в храненето!

Токсините в организма могат да причинят главоболие, лесна умора и цялостно неразположение. Понякога човек е спал 10 часа, но пак не се чувства свеж.

Една от причините може да бъде именно високият процент на вредители, които той носи в себе си. Затова трябва тялото да се оттърве от тях и един от най-добрите начини е чрез прочистване на дебелото черво, където по традиция се събират много токсини.

Рецептата, с която това се постига най-добре, е проста. Тя изисква само ябълка, семена от чиа, ленено семе, мед и вода. Много бързо се стига до положителен резултат, което от своя страна бързо дава енергия на организма, установи Doctorbg.net.


Начин на приготвяне: Изсипете в блендер 1 нарязана на парчета ябълка, 1 суп. л. натрошено ленено семе и 1 ч. ч. вода. Всичко се разбива и смесва. Накрая се прибавя 1 суп. л. семена от чиа и се подслажда с 1 ч. л. мед. Бъркайте усилено около 5 минути, докато не видите чиата да набъбва.

Изпива се цялата напитка наведнъж и сутрин. После не се закусва поне час. Хубаво е този процес по прочистване на дебелото черво да продължи поне седмица. Така ще се постигне добър ефект. После може да починете през следващата седмица и пак да опитате с нови 7 дни.

Много е важно дебелото черво да се поддържа чисто, защото така може да се избегнат доста неприятности, като в това чисто даже рак. Разбира се, прочистването може да се направи и от медицински екип, но поради срам повечето хора избягват подобни процедури. Затова използвайте тази рецепта, която можете да приложите в домашни условия.

„Хората са изключително странни, когато става въпрос за дебелото им черво. Изпитват необясним срам, а то е просто част от човешкото тяло. Всяка част трябва да бъде обгрижвана от самия човек, ако той желае да живее дълго.“ – казва народният лечител от Варна бай Георги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *