Напитки преди лягане за почистване на черния дроб и за отслабване


Напитки преди лягане, които подобряват работата на черния дроб

А какво ще стане, ако ви кажем, че можете да свалите няколко килограма само като почистите черния си дроб по време на сън? Според рецептите на народната медицина тези напитки функционират правилно от един до три часа през нощта, тоест по време на сън.

Ако използваме правилните напитки преди лягане, те ще помогнат на черния дроб за детоксикацията.

Чай от лайка
Действието на този чай е насочено предимно към работата на черния дроб. Чаят от лайка помага за прочистване на черния дроб от излишни токсини и подобрява неговата работа.

Лайката има и успокояващи свойства. След натоварен ден се препоръчва да пиете чаша чай от лайка вечер, за да се отпуснете и да облекчите стреса. Лайката също има успокояващ ефект при мускулни и ставни болки.


Ще ви трябват половин чаена лъжичка цветове от лайка и 250 мл вода. На първо място, трябва да кипнете водата и да добавите към нея лайката. Отварата трябва да се остави да престои 10 минути и след това да се прецеди. Пийте чая половин час преди лягане за две седмици.

Топла вода с лимонов сок
Тази напитка е полезна и за чернодробната функция. Напитката има диуретичен ефект.

Необходими са ви 200 мл топла вода и една чаена лъжичка лимонов сок. Пийте преди лягане в продължение на петнадесет дни.

Овесена напитка
Овесените ядки са богати на фибри, витамини и минерали, които са идеални за подобряване на храносмилането и допринасят за правилното функциониране на черния дроб и чревния тракт.

За да си направите напитката ще ви трябва:
1 с.л. овесени ядки
1 чаша вода
1 ч.л. канела на прах

Накиснете овесените ядки във вода. По-добре е да направите това сутрин, тъй като напитката трябва да престои за около седем часа. Вечерта вече можете да добавите канела и да изпиете напитката половин час преди вечеря и половин час преди лягане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *