Неизлъчвано интервю на Денис Теофиков


Неизлъчвано интервю на Денис Теофиков излезе на бял свят, видя News2. Интервюто е направено от Боби от Стар Репортер, но е свалено по молба на Теофиков, който е имал големи проблеми приживе. Както цяла България знае, Денис Теофиков посегна на живота си и се самоуби в София, а погребението беше този петък.

Ето какво разказва обаче Боби от Стар Репортер за Денис Теофиков и това непубликувано интервю:

Искам да ви разкажа една история… Имаше събитие в клуб Мегами в София. Сред гостите имаше доста артисти и музиканти и един от тях беше Денис. Видяхме се преди наградите. Денис дойде да ме поздрави, разменихме думи и му казах: „Човече, никога не сме правили интервю с теб, дай да направим сега.“ Той се усмихна притеснително и ми каза, че по принцип не обича да се показва много, но пък защо не. Пуснахме камерата и направихме едно интервю, в което Денис беше изключително скромен и си личеше, че се притеснява да говори за себе си.


След няколко дни пуснах интервюто в ютуб. Абсолютно неподправено и без никакъв монтаж. За около 1 час влезе в трендинг и хората започнаха да го коментират. Тогава ми звънна телефона. Беше непознат номер. Вдигнах.
– Ало, братле, Денис се обажда. Как си? Пуснал си интервюто с мен.
– Да, харесва ли ти? Видя ли, че влезе в трендинг. Хората яко се изкефиха.
Денис замълча…
– Да, но трябва да го свалим… Ако имаш възможност – неловка пауза.
– Но защо Денис? Интервюто е мега яко. Хората те харесват искрено. Защо трябва да го махам?
Денис мълчеше. Личеше си, че нещо не е окей.
– Просто – продължи той – продуцентите ме натискат да го махам. Държал съм се неадекватно. Не им харесва и ми казаха да говоря с теб да го махна. Моля те, братле, много ми е важно да го свалим.
– Ама как така неадекватно?! Хората адски много ти се кефят, брат.
– Да, бе, брат, съгласен съм с теб – продължи Денис – но много те моля. Можеш по всяко време да ми звъннеш за каквото и да е, но просто ситуацията е такава, че това интервю ми създава изключителни проблеми.
– Добре, Денис. Трия интервюто и приключваме казуса.
– Много ти благодаря!

И затворихме. Изтрих интервюто. Не можех да повярвам защо за едно обикновено интервю го карат да го свалим и кои са тези продуценти, които са го натискали. Дори не попитах… Но ви казвам – такава е истината.

Все пак реших да излъча сваленото интервю. Довечера в 21:00 часа ще го пусна в лайфа. Обадете се на живо и кажете вашето мнение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *