Кървава драма в Сливен: Ревнивец закла новото гадже на бившата си


Ревнивец закла новото гадже на бившата си приятелка в Сливен. Жестокото престъпление станало в петък вечерта.

30-годишният Божидар Иванов отивал да вземе приятелката си Мария. Около 21 часа спрял колата си пред дома й, дори не свалил предпазния си колан. Вместо да се появи момичето обаче, когато вратата се отворила, там стояло бившето гадже на момичето Орлин.

Той извадил нож и започнал яростно да ръга Иванов – по врата и тялото му.

На трупа на Божидар се натъкнала приятелката му. Тя излязла от дома си и заварила мъжа целият в кръв, в колата му. Веднага се обадила на майката на гаджето си.


„Жена ми отива и вижда как момичето тръгва да бяга. Аз имам чувството, че тя е видяла всичко“, разказва пред „24 часа“ бащата на Божидар – Димитър Русчев.

Той се съмнява, че момичето може да има нещо общо, защото нямало откъде другаде Орлин да знае кога двамата ще се срещнат.

Русчев обясни, че синът му е нямал шанс да се защити или избяга, защото още е бил с колана си. Според него убиецът на сина му и цялото му семейство се занимават с дрога. Бащата дори посочи, че Орлин имал присъда за наркоразпространение и трябвало да е в затвора.

Проверка на „24 часа“ обаче показала, че мъжът е с чисто досие, но има  висящо дело за катастрофа с пострадали.

„Притесняваме се, че случаят може да се потули. Убийството стана преди 2 дни, не се е появило в медиите. Притесняваме се, че може да има чадър над убиеца“, каза още бащата.

Орлин е задържан за 72 часа и обвинен в убийство. Прокуратурата ще му иска постоянен арест.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *