Композитор за смъртта на Денис Теофиков: Знам какъв беше проблемът!


Кадър Ави Бенеди ФБ и Д. Теофиков и Н. Пашев

Трагедията с Денис Теофиков вълнува България и всички търсят причина за фаталния изход.

Певецът и композитор Ави Бенеди, който стои зад голяма част от песните на Ищар, скочи остро срещу Николай Пашев – продуцентът на починалия Денис Теофиков.

Оказа се, че преди да подпише с Пашев, Денис е имал договор с Бенеди.

Във фейсбук той той разкри шокиращата история на Теофиков:

„Трудно ми е да говоря за това, познавам много добре бащата на Денис, който е много добър музикант. Преди Денис да подпише с бъдещия продуцент Пашев, той и баща му бяха при мен в моето студио в София. Веднага видях таланта му и го помолих за продуцентски договор, с който би станал известен по целия свят с помощта на моите контакти!

„Здравейте всички, бих искал да кажа нещо, трудно ми е да говоря за това, познавам много добре бащата на Денис , който е много добър музикант.

Преди Денис да подпише с бъдещия продуцент Пашев, той и баща му бяха при мен в моето студио в София, веднага видях таланта му и го помолих за продуцентски договор с ,който би станал известен по целия свят с помощта на моите контакти! Но не знам защо, по дяволите, той реши различно.

Много добре си спомням колко срамежлив и колко културен беше, срамуваше се да каже дума. След тази среща не се чух с Денис и баща му. Дори не получих анулиране по телефона на договора! Без значение как.


Две години по-късно бях поканен на концерт в пловдив от моя партньор Payner.

Когато пристигнах там видях много мои колеги да ме поздравяват и прегръщат, но когато видях Денис, той ме игнорира, избухнах и казах на Денис, младият Джъстин Бибър, не забравяй от къде идваш и остани на земята, или трябва да те науча как да поздравяваш хората?

Той ме погледна и аз забелязах колко неудобно се почувства, дори баща му се приближи и ме прегърна, извини ми се!

Някак си знаех, какво промени Денис.

Това не може да бъде негова воля. той не е такъв. разпознавам хората от първия път и знам кой какъв е. Денис беше различен. Ако знаех, че проблемът е в Пашев и тормози Денис , защото му трябват пари, бих му помогнал,като на малък брат. Никога нямаше да го оставя, защото не съм тиранин, не съм алчен за пари и власт. Аз съм като всички хора, обикновен и добър. А ти сега чувстваш ли се по-добре колега Пашев? Не знам какъв човек си, мислех те за добър човек! Оценявам много и съм ти благодарен, че ми помогна с вокалите на песента ми с Анелия „Хубав е живота“, но тогава вероятно си бил друг човек. Всички искаме да успеем в живота, но трябва да останем хора!“

Продължението в поста:

 

Източник: http://novinite24.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *