6 жени забременяха от тоалетна хартия


“6 Напълно непознати българки които нямат нищо общо помежду си, освен че потребяват една и съща марка тоалетна хартия заченаха от хартията ползвана след нужда, споделя infoburgas.com

Предполага се, че преди опаковането на тоалетната хартия, върху нея е попаднала оплодителна течносст от неидентифициран мъж.

Въпреки, че течността може да е полузасъхнала, в нея са останали активни сперматозоиди, които са попаднали в телата на жените при използването от тях на тоалетната хартия.

Така при триенето на тоалетната хартия с кожата, по жените е останало малко количество от продукта, в чиито състав са се оказали сперматозоидите.

Попаднали в по-влажна среда те са се “събудили” и са поели пътя си към оплождане.

Шестте жени забелязали неочакваните симптоми и след медицински прегледи установили състоянието си.


Те ще заведат съдебно тело срещу производителя на тоалетната хартия.

5 от тях са направили аборт след зачеването, а една е предпочела да запази детето си, пише SN7

Error5

Няма информация за това, колко хора са ползвали от тази партида тоалетна хартия и реално колко пъти се е изпълнил този сценарий. Към момента само те са предали информация за случилото се.”

Допълнителен текст:

ДА, ДА и пак голямо ДА това беше тест за всички нас.

Това е текст копиран дословно от уеб сайт с фалшиви новини!

И има за цел да накара всички нас да виждаме това в уебсайтовете за новини. Лесно е това да се познае когато домейнът е някакъв безплатен с никакъв смисъл. Лесно е да се познае когато в текста има прекалено много правописни грешки или глупави заглавия от рода на “ШОК, УЖАС, СКАНДАЛ”. Просто е хубаво да имате предвид подобен тип новини, а ние Ви благодарим, че отделихте от времето си за да прочетете и допълнителният текст.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *