Млад баща на две деца се обеси в дома си в Козлодуй


Млад мъж се обеси в дома си в Козлодуй съобщават от агенция БулНюз. Трагедията е станала в късните часове на четвъртък, когато на телефон 112 е подаден сигнал за зловещата находка, на която се натъкнала съпругата на 35-годишния мъж.

Тя открила висящото бездиханно тяло на мъжа си, който е баща на две малки деца, в мазето на блок в Козлодуй. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие. По случая е образувано досъдебно производство.


Венелин Огнянов е 35-годишният, който сложи край на живота си по особено мъчителен начин. Бездиханното тяло на Ати, както всички го наричат, е било открито от съпругата му Александра. След смъртта си младият мъж оставя две малки момченца без баща.

 

Местни хора разказват, че Атко е от добро семейство. Той имал голямо сърце, бил е отзивчив и винаги усмихнат. Според тях в основата на решението да се самоубие не стоят дългове, заради които той е бил отчаян, тъй като мъжът водел нормален начин на живот, а съвсем други проблеми, които на този етап остават неясни.

Отиде си твърде млад, беше невероятен човек, винаги ще те помним!“, „Това е ужасно, толкова добър човек! и „Не мога да повярвам, не знам как и защо„, пишат близки и приятели на Ати в социалната мрежа фейсбук, която за броени часове почерня от жалейки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *