Нови разкрития за смъртта на Денис Теофиков


Тийн звездата осъзнал, че няма контрол върху живота си, а всичко се дирижира от продуцентите и пиарите му

 

Почти сигурно фолк звездата Денис Теофиков сам е сложил край на живота си. Това става ясно 4 часа след смъртта му.

Както по-рано писахме, 21-годишният фолкпевец падна от терасата на 7-ия етаж на апартамента на любимата си Алекса в София. Той е починал още преди идването на парамедиците.

Приятелката му отказва да говори дори с най-близките си, а в социалните мрежи се сбогува с емоционално видео с Денис. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)


Дежурният редактор на Флагман.бг узна, че от известно тийн идолът бил с разклатено психическо здраве, изпаднал в сериозна депресия, защото осъзнал, че в живота му нищо не зависи от него. Нямал право на избор дори за елементарни неща, а всичко се дирижирало от продуценти, пиари и озвучители.

От няколко месеца ограничил и контактите си, излизал само с Алекса, която го придружавала по участия. Не е известно двамата да са имали конфликти. Дори напротив.

От „Пайнер“ засега отказват коментар. Завеждащият „Връзки с обществеността“ Хари Янакиев бе лаконичен пред наш репортер. „Не съм разследващ орган. Имало е някакъв инцидент, но повече не знам. Търсете информация от официалните полицейски източници“, каза той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *