Директно от мястото на касапницата! 55-годишен баща уби двете си деца – на две и пет години


55-годишен баща уби двете си деца – на две и пет години. Майка им (26 г.), която е от Сенегал, е тежко ранена, предаде германският вестник “Билд”. Заподозреният убиец е ранен и арестуван от полицията.

Първо бе съобщено за смъртта на едното дете, а тази сутрин прокурорът Волфганг Шмид потвърди, че и второто дете е починало.

Кръвопролитието разтърси района на Нойщад вчера вечерта. Патрулки и линейки бързаха до адреса на местопрестъплението, недалеч от железопътната гара.


Колите спряха на ъгъла с Търнвег. Униформените нахлуха в къщата, в която живее семейството. Скоро след това полицията потвърди, че тялото на детето е намерено, а жената е ранена. Мъжът е французин, пише източникът. За случилото са съобщили в полицията съседи на семейството. По-късно стана ясно, че и другото дете е убито.

Мъжът и жената са имали семеен скандал преди кървавата драма. Предстои властите да установят как точно е било извършено убийството на двете дечица. Не се знае още дали жертвите са с прободни или с огнестрелни рани. Възможно е да са били удушени или пребити. Работата по случая продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *