Жена отиде на сватбена фотосесия и остана като гръмната


Млада жена отиде на сватбена фотосесия, за да помага на приятеля си фотограф, и животът й се преобърна на 180 градуса. Любопитната история сподели самата тя в социалната мрежа, пише dailymail.co.uk.

Кристина била сгодена от дълго време, но приятелят й все не се решавал да направи следващата крачка и да се оженят. Той я уверявал, че един ден и това ще стане. Плановете му били първо да спестят достатъчно пари и чак тогава да узаконят връзката си.

 

Времето си минавало, двамата живеели заедно и Крис просто спряла да се надява, че големият ден ще дойде.

 

Всичко се променило, когато един ден неин приятел фотограф се обадил по телефона с предложение да спечели малко пари. Кристина веднага се съгласила. Трябвало само да облече една сватбена рокля и да позира пред камерата като истинска булка.

Кристина пристигнала на локацията за снимките, облечена в прекрасна булчинска рокля. Фотосесията трябвало да се проведе на площада, през голямата новогодишна елха. Изненадата й била огромна, когато до елхата видяла годеника си, облечен в костюм.


Изведнъж отнякъде се появил баща й, подал й красив букет и й казал: „Сега ще те заведа до олтара“.

Оказало се, че снимките са просто оправдание, с което приятелят й искал да я изненада. Той най-сетне разбрал, че всяко момиче иска да бъде булка и заслужава истинско чудо.

„Бях в шок. Не знаех какво да мисля в този момент. Оказа се, че всичко е заради мен!“, споделя развълнуваната булка.

На празника присъствали всички приятели и близки на Кристина. Церемонията се състояла пред новогодишната елха.

Младоженците получили поздравления както от най-близките си, така и от случайни граждани, станали свидетели на необичайната церемония.

Кристина се омъжила със сълзи на очи. Тя не вярвала, че всичко това се случва в действителност. А фотографът… Той почти не излъгал приятелката си, защото празничната фотосесия все пак се състояла! /jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *