Какво става с Поли от „Игри на волята“? Зрителите са потресени СНИМКА


Едно от най-гледаните реалити формати в родния ефир  „Игри на волята: България“ започна изцяло нов етап, след като едно от племената напълно изчезна от картата, пише Флагман. Разгромът в най-важната териториална битка за сезона се оказа пагубна за племето на Жълтите и то бе заличено завинаги, въпреки че водеше в класацията на игрите в третия сезон с 11 победи. Победата на Приключенците им донесе възможността първи да посочат играч от Жълтите, който да премине в тяхното племе, и това бе Борис.

Втори право на избор имаха Бойците, които се спряха на Андрей. Между Красима и Симеон Приключенците взеха професионалния борец в отбора си, а за Бойците остана капитанът Красима. Сълзите в очите на бившите Шампиони и силните емоции, които изпитаха, не останаха скрити за зрителите на NOVA.


Те обаче се вълнуват защо Поли продължава да наддава килограми, въпреки тежките битки за разлика от повечетно от останалите играчи. Феновете са разделени дали Красима или Морунов са най-отслабналите играчи, но са категорични, че стегнатите задни части на Паулина от влизането ѝ в предаването нямат нищо общо с външния вид, който показва в момента. Явно Поли хапва яко, докато има възможност и не се раздава на 100 процента в игрите, щом успя да сложи някое и друго килце по себе си.

Какво става с Поли от
Морунов и Стратимир се изправиха един срещу друг в тежка, дълга и многокомпонентна капитанска битка, която сравниха по трудност с номинационна. Точността и хвърлянето на брадва се оказаха слаби страни на капитана на Приключенците и дадоха превес на Морунов в едно от предизвикателствата в играта. Това се оказа и решаващо за изхода от битката и водачът на Бойците извоюва победата си с нестопяема преднина. Пожарникарят спази дадената дума пред племето си и избра премиството пред личната облага.

Димо опита да изкуши Морунов с цели 200 гроша, които можеше да вземе за себе си, но той остана твърдо зад обещанието, което едновременно зарадва и учуди Бойците.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *