Мелиса (Тихомир) се похвали с порасналите си гърди / СНИМКА


Бившият участник от фермата Тихомир Рангелов вече е транссексуална жена и се казва Мелиса Рангелова.

Той се появи с петия сезон на предаването „Фермата“, когато беше добре трениран здрав мъж с тяло на Аполон. Още в шоуто обаче призна, че е хомосексуален и нежният пол изобщо не го вълнува. Днес, две години по-късно от Тихомир няма и следа. Освен че се прекръсти на Мелиса вече е блондинка с дълга коса.

 

Преди година прави решаващата крачка за смяна на пола си и започва хормонална терапия. Минава на сериозен хранителен режим, отслабва 40 кг. Започва да му расте коса и постепенно тялото му се променя. Вследствие на терапията му порастват гърди, в момента той ползва сутиен с чашка В, но най-вероятно бюстът му ще се увеличи още. Не си е правил абсолютно никакви операции. Цялостната промяна се дължи само на хормонална терапия. Освен че е транссексуална жена, той си има и приятелка.


Мелиса и Емили са първата транслесбо двойка у нас, дори на преброяването на населението се регистрирали така.

 

Емили също е транссексуална, само че натурално, както самата тя се определя. Тоест първоначално е родена с пенис и е регистрирана като момче, но с течение на времето се променя. На външен вид никой не би предположил, че не е биологична жена, защото напълно изглежда такава.

 

С изключение на органа между краката тя е напълно женствена, без да прибягва до операция или хормонална терапия, писа „Галерия“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *