Това ще е най-модерната прическа през есента на 2021


Всяка дама иска да е в крак с модните тенденции, да изглежда ослепително и да привлича всички погледи. 

 

Едно от нещата, които най-силно привличат вниманието в една представителка на нежния пол безспорно е косата й. Тя е способна цялостно да промени излъчването на човек.

Експертите вече са наясно коя ще е най-хитовата прическа през есента на 2021 година. Оказва се, че тя принадлежи на една известна и безумно красива дама.

Става въпрос за Боб.  Не стандартният, а онзи, който носи принцеса Даяна, докато още е жива. Нейният вечен класически боб изглежда стилен и елегантен и редовно се нарежда из тенденциите на всеки сезон.

 


Нейната коса е буйна, многопластова и стилизирана динамично, което дава много живот на визията й.

„Модерният Боб ала Даяна“ е с път от едната страна и прехлупване на косата на другата. Той може да е с различна дължина.

 

 

С такава прическа може да експериментирате много и да използвате най-различни стилизиращи средства – спрей, мус за обем, гел за оформяне.

Стилистите съветват да не се стремите към съвършенство, когато оформяте своя боб, а напротив – да създадете лек ефект и небрежност. За да направите това, след измиване на главата, е достатъчно да изсушите косата на 85% и да оставите нишките да изсъхнат естествено.

Можете да подчертаете вълните в косите си с текстуриращ спрей или обемен мус. Фиксирайте всичко с лак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *