Тест на интуиицията – коя от двете жени е майка на детето?


Тест на интуиицията – коя жена избрахте?

Тестовете са полезни за развитието на вашите умения, те могат да разкажат много за вашата личност, тук ще тествате интуицията си.

Запомнете: решенията, които вземате всеки ден, говорят много за вашия начин на живот и за това как виждате света около себе си.

Погледнете картинката. Две жени седят и се гледат, докато едно дете играе в средата. Много е просто, дайте отговор: коя е истинската майка на детето?

Помислете колкото ви е необходимо, анализирайте и решете.

Готови ли сте да разберете истината?

Жената вдясно
Направихте грешен избор, като 70% от останалите хора. Отговорът ви подсказва, че имате впечатляващи способности, идеите ви са свежи, оригинални и привлекателни. Вие сте креативна личност с добро въображение.

Умеете да слушате и също така правите страхотни предложения. Приятелите ви се нуждаят от вас, защото има много мъдрост в думите ви и знаете как да вдъхновите някой, който е обезсърчен. Вие сте чувствителни, зрели и целенасочени. Имате ненадмината личност!


Жената отляво
Поздравления – имате страхотна интуиция. Само 30% от преминалите този тест успяват да отговорят правилно на въпроса.

Изборът ви означава, че никога не се отказвате, винаги търсите най-доброто решение на проблема и не се страхувате от препятствия, защото, преодолявайки ги, се развиате.

Опитвате се да видите положителното във всичко, не се страхувате да поемате рискове и да промените нещо, въпреки че винаги предпочитате да анализирате всеки детайл, тъй като не искате да допускате всички възможни грешки по пътя си.

Първо мислите и след това действате, опитвайки се да не обидите никого. Вие сте инициативни, но понякога вашият присъщ перфекционизъм взема връх защото вие също сте взискателни.

Познавате силните си страни и се опитвате да се възползвате максимално от тях. Заобиколени сте от приятели, които могат да ви се доверят и да разчитат на вас.

Правилен отговор: Жената отдясно седи с изправени крака, сякаш се защитава, докато детето обикновено се обръща към майката по време на игра. На картинката виждаме тези два знака.

Хареса ли ви теста? Описанието отговаря ли на вашата личност?

Споделете този тест на интуицията с приятелите си, така че те също да могат да тестват интуицията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *