Мъжът й отиде да провери детето, а когато се върна в спалнята, зяпна от изненада СНИМКИ


Когато приятелите и семейството на Джорджия и Калвин научили за случилото се, първоначално решили, че двамата се шегуват

Млада жена от английския град Чадъртън, която нямаше представа, че е бременна, роди в леглото си, пише Manchester Evening News.

 

Преди дни 20-годишната Джорджия Кроутър и партньорът й Калвин Хоум се прибрали вкъщи след семейно събиране. Британката си легнала, но около 3 часа сутринта се събудила от силна болка и коремни спазми.

Приятелят й позвънил на спешна помощ, но от там му казали, че лекарите ще могат да пристигнат след шест часа. Джорджия останала да лежи в спалнята, а Калвин слязъл до първия етаж, за да погледне 2-годишната им дъщеря.

 

„Лежах в леглото и изведнъж почувствах, че трябва да напъна. Застанах на ръце и колене и просто захапах одеялото“, разказва Кроутър.

Когато партньорът й се върнал в спалнята, я заварил да лежи на пода с бебе в ръце. В 8:05 часа сутринта двамата вече имали син.


Майката и бебето били закарани в болница. Там новороденото било диагностицирано с инфекция и настанено в интензивно отделение. Седмица по-късно Джорджия и малкият Винсънт се прибрали у дома.

Британката споделя, че откакто родила дъщеря си, непрекъснато се борела с наднорменото си тегло.

Въпреки ограниченията в храненето, тя усещала силно подуване на корема.

 

„Нямах менструация, защото бях на противозачатъчни инжекции. Хората ми казваха, че изглеждам като бременна и това много ме разстройваше, но когато бебето се появи на бял свят, си помислих, че може би затова съм се чувствала подута“, обяснява Кроутър.

Когато приятелите и семейството й научили за неочакваното раждане, първоначално решили, че Джорджия и Калвин се шегуват. Уверявайки се, че думите им са истина, бързо ги затрупали с всички необходими дрехи и аксесоари. /jenata.blitz.bg