Бременна ли е Мария Игнатова? Вижте отблизо снимките от сватбата (Снимки): –


След като поднесоха изненадата на седмицата, Мария Игнатова и съпругът ѝ, Ивайло „Нойзи“ Цветков продължават да отекват в социалните мрежи. Най-новата клюка, породена от щастливото събитие гласи, че Мария май е бременна .

 

В това поне се усъмниха по-наблюдателните последователите на красивата водеща. Според тях именно това е причината за спонтанната тайна сватба на блондинката.

Мария Игнатова сватба

Припомняме, че двамата се венчаха в малкото селце Житен в много тесен кръг от близки, сред които сина на Игнатова и дъщерята на Нойзи – Анна.


Мария и Нойзи сватба

Фенове и медии и друг път са изразявали подозрения, че Мария е бременна, но този път, ако се вгледате внимателно, се забелязва леко коремче изпод булчинската ѝ рокля, което породи сериозни съмнения. Известно е, че Игнатова спортува редовно и има безупречна фигура. Ето защо са странни издутите ѝ форми, въпреки падналата свободна кройка на роклята, пише show.bg.

Мария Игнатова сватба

Блондинката навърши 42 години преди броени дни. Тя има 13-годишен син от предишния си брак с Петко Димитров и отдавна вече мислела за второ дете.

„Нямам много време за губене. Хващам последния влак“, шегувала се пред приятелки Игнатова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *