Райна показа новия мъж до себе си – красива двойка са, нали? (Снимки): –


Една от най-обичаните поп фолк певици, Райна, доскоро криеше лицето на новия мъж в живота си. Изпълнителката, която наскоро изгуби майка си, публикуваше в профила си в Инстаграм единствено снимки на собствената си персона, дори се закани, че никога повече няма да показва публично гаджетата си.

 

Е, бдителните жълти издания се добраха до новината – ето кой е новият мъж в живота на македонското девойче:

Той се оказа истински мачо и магнит за жените. А преди броени дни двамата се върнаха от романтично пътешествие в Испания.


Райна нов мъж

Гаджето на Райна се казва Вергил и впечатлява с физиката си и мъжко поведение. Прави впечатление, че Райна отново се е спряла на младок. Всичките й мъже досега са запалени фитнес маниаци с впечатляващи тела и сега не е по-различно.

Именно Вергил е бил до певицата в най-тежкия й момент – смъртта на нейната майка. Вдъхнал й кураж и воля за живот, а почивката в Испания била за разведряване. Запознати издават, че “пилето на фолка” вече натиска избраника си за деца, тъй като в края на месеца ще чукне 40 години и времето й да стане майка изтича.

Райна била категорична, че с предишния си приятел Валери Тюлеков е допуснала ужасна грешка, докато с Вергил е убедена, че я чака огромно семейно щастие и детски плач вкъщи. Пожелаваме й го от сърце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *