Всички зяпнаха пазвата на Преслава след тези снимки по бански – не е за слаби сърца! (Снимки 18+) –


Както вече писахме в “За Жената” в момента елитът на родния поп фолк е на Малдивите и си прекарва повече от чудесно! Към слънчевата дестинация се отправи славната компания на Константин, Софи Маринова с Лоренцо и Преслава със сестра си. Те не спират да наводняват профилите си в социалните мрежи с актуални снимки от прекарването си и по всичко личи, че се забавляват на макс!

Заради една от снимките на Преслава тръгна слух, че е бременна, но ето че самата тя опроверга слуховете по най-категоричния начин – със спираща дъха разголена снимка по бански .

Чалга фурията показа страхотна фигура с новия си секси бански, който едва удържаше прелестите й скрити.


 

Веселата компания от Малдивите не спира да радва почитателите си със забавни снимки и видеа, които доказват тяхното истинското приятелство.

 

Но всички погледи са вперени най-вече в Преслава, която за изминалата година е успяла да извая тяло за завиждане.

Преслава бански

Откакто стана майка, Преслава не е толкова подвластна на суетата и това й печели още по-голяма симпатия от хората, които намразиха нейни колежки, които не спират да парадират с пари и охолен начин на живот. Половинката на Преслава – Павел, я промени из основи и тя откри истинската си същност и че може да бъде наистина щастлива с обикновени неща.

Преслава тяло

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *