Любовникът на Мария изхвърли на улицата бившата си жена


Настоящият любовник на Мария е лишил бившата си жена от всички материални облаги, с които се ползваше. Майката на децата му се е изнесла от огромния мезонет, който обитаваше в скъпа сграда на Околовръстното шосе в София, и вече се подвизава в по-скромен дом в затворения комплекс „Макси“. Вая Соколова, както се казва екс половинката на Мирослав вече не шофира и лъскавото червено „Ферари“, което шпореше по родните пътища. Днес тя управлява старо БМВ, научи Lupa.bg.

 

 

Двете Ферарита на Миро и Вая, червеното вече не е в ръцете на бившата жена на бизнесмена

Чалга звездата Мария тържествува, че само тя се радва на финансовите облаги на новия си банкомат. Тя използва всяка секунда, за да покаже колко е щастлива с поредния мъж до се бе си, когото чака заведе пред олтара. Докато се подготвя да стане булка, тя вече се радва на първите си подаръци – скъп джип „Мерцедес“, шофьор и нов дом.


Бившата жена на Мирослав Вая

Мария и Мирослав живеят в апартамент в „Бояна“, като Отварачката не спира да показва как я глези любимият й мъж, който почти всяка сутрин и вечер приготвя храна за певицата, която се отказа от кариерата си и дъщеря й Марая. Тримата живеят заедно, но не в предишния дом на Миро. Екс певачката била категорична, че няма да живее и спи в леглото на бившата му. Заради това бизнесменът е наел апартамент под наем, а след сватбата най-вероятно ще се пренесат в свое жилище.

Все още не е известно дали с Мара, Миро и Марая е и майката на певицата, която върви в комплект с щерка си и винаги живее в дома на новото семейство на чалга звездата, като къщите и мъжете се сменят през няколко години.

Преди и сестрата на Отрварачката вървеше заедно с кака си, но откакто е задомена, вече не е на издръжката на мъжете на Мария.

Соколов е сигурно 203-ия мъж, на когото Мара се кълне в любов. Откакто се разведе c Xpиcтиян Гyщepoв, певицата имаше поне 5-6 връзки, всяка от които продължи няĸoлĸo мeceцa, винаги беше голяма любов и винаги приключваше с paздялa. Много богаташи потънаха финансово покрай хитрата заралийка, сега е ред на Миро да разтвори джоба си, докато жадната за любов и пари Мария не го скъса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *