След завръщането в София: Дъщерята на царя стряска с външния си вид (снимки)


Единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски – Калина, е тотално неузнаваема и не прилича на себе си, коментират столичани. От началото на годината княгинята, съпругът й – мореплавателят Китин Муньос, и техният син Симеон-Хасан напуснаха своя дългогодишен оазис Мароко и се върнаха да живеят при родителите си в двореца „Врана“ в София.

Семейството често може да бъде забелязано на разходки и по ресторантите в столицата, а видът на Калина предизвиква противоречиви коментари в обществото. Дъщерята на царя отново е претърпяла серия неуспешни пластични операции, които съвсем са влошили вида й, пише вестник „Ретро“. Покрай стреса от тях тя е отслабнала драстично и вече изглежда сякаш е на прага на анорексията със своето нездравословно тегло от едва 40 килограма.

 

Трансформацията на Калина започна още преди десетина години, когато таблоидите в цяла Европа я нападнаха с обидни коментари. Преди 2 години търпението на нейния съпруг Китин Муньос преля чашата и като ревностен защитник на жена си той реши да сложи край на спекулациите и пошлите коментари за промените по нейното лице.


Пред испанско списание мореплавателят разкри истината, че Калина не е жертва на поредица несполучливи пластични операции, на които сама се е подложила от прекомерна суета, а на здравословен проблем, предизвикан от лекарска грешка. Още в детството си, докато била в пансиона, в който учела, Калина си счупила два зъба. През 1999 г., докато била студентка в Лондон, тя се подложила на стоматологично лечение.

Оказало се обаче, че зъболекарят е бил немарлив и допуснал сериозна грешка, като пробил твърде дълбоко основата на челюстната кост, което предизвикало инфекция и серия от проблеми. Възпалението се задълбочило до такава степен, че засегнало дори окото и носа й. Наложило се Калина да легне спешно под ножа, за да спасят зрението й, а естетиката била последното нещо, от което хирурзите се интересували.

Първоначално тя и Китин решили да не споделят за здравословните й проблеми, защото смятали темата за твърде лична. Когато обаче лицето й съвсем се изменило заради нестихващата лицево-челюстна инфекция, се наложило да признаят истината. Очевидно княгинята все още не може да овладее състоянието си. От непрекъснатите тревоги и теглото й се стопило, заради което кожата на лицето й изглеждала все по-зле.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *