Обрат: Наталия Симеонова се събра с Денис Ризов


Наталия Симеонова не се отказва лесно. Бившата тв не може да затвори страницата Денис Ризов в живота си и всячески се опитва да е около него, пише Lupa.bg. Къдрокосата блондинка е в Тампа, Флорида, където продуцентът на „Търси се“ живее от години.

„Феята на любовта“ пусна няколко снимки от Тампа, които бяха придружени със сърце. Наталия отишла под предлог, че иска да вида дъщеря си Виктория, която е при татко си от няколко месеца, но истинската причина е, че искала да е около Денис.

 

Симеонова се е настанила в къщата на рокаджията и се надява така да възроди чувствата му към нея. Симеонова не крие, че Ризов е мъжът на живота й и не е срещнала друг като него, но той не споделя чувствата й. „Отивам при Денис, с който сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения“, обясни Симеонова преди време.


Самият Денис Ризов не говори много за личния си живот в САЩ. „Не ми липсва телевизията. Тук в Щатите се чувствам повече от добре. А дали имам гадже: еее, един истински мъж никога няма да остане без жена, но не мога да кажа, че в момента имам сериозна приятелка. Ако това се случи, всички ще научат“, разказва преди време Денис Ризов. Бившият мъж на водещата Наталия Симеонова много се зарадва на зет си, който заедно с щерка му гостуват редовно в Щатите.

„Както върви, скоро може и дядо да стана„, шегува се музикантът от „Ахат“, който подслони Божко Божков, гаджето на дъщеря си за втори пореден път, след като вече момчето му гостува зад Океана. Двамата с Вики се обичат отдавна, а Ризов дори им е приготвил магазин, в който да се научат да си изкарат сами парите. Красивата наследница на бившия ТВ водещ от години се занимава с козметика и пее в народния хор „Нуша“.

Дъщеря ми е много талантлива, винаги ще стоя зад гърба й, защото знам възможностите й. С майка й само я подкрепяме, не я критикуваме. Момичето учи психология в Софийския университет и смята след като завърши да направи специализация в Щатите, където от години живее баща й Денис Ризов. От своя страна той също се занимава с продажба на багрила и боички, но по интернет, писа „България днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *