Всички говорят за Фики, а виждали ли сте по- малкият му брат, който е истински разбивач на женски сърца (снимки)


Всички дами въздишат по фолк певеца Фики, но наскоро се появи и порасналия по- малък негов брат, който определено може да кажем, че е истински красавец

Чалга певецът влезе в ролята на професионален треньор на брат си, който иска да гради фолк кариера като него самия. Нацепеният Фики от години се разхожда с мускулесто тяло, по което въздишат млади и стари фенки, а 15-годишния му брат се надъхва да прави здраво тяло като батко си, пише „България днес”.

Емрах е доста слаб за годините си и му е трудно да наддаде килограми, за да изглежда по-внушителен.

Въпреки това двамата братя вече няколко седмици хвърлят пот на тренировъчните уреди.

Нетърпеливият Емрах решава, да се похвали каква нацепена батка е станал и дори сподели снимка на изпъкналия си бицепс. Но си спечели само подигравки, защото изглежда все така слабичък.

„Сложи си павета в джобовете, за да не те отнесе вятърът”, „Краката ти сигурно са по-дебели от ръката” и „Има още много да гониш батко си”, са част от коментарите.


Любопитно е, че Емрах, който е само на 15 често си прави снимки от Студентски град в столицата, където Фики има участия. И въпреки че все още не е пълнолетен, обикаля по нощните заведения и забива мадами с бицепса си.

Батко му не се радва на този начин на живот и го съветва да си промени изцяло режима, ако иска да заякне като него.

Оказа се обаче, че дори и когато е на почивка или на участие, Фики отсяда в хотели, които са добре оборудвани с фитнес зали. Той тренира всеки ден с много малки изключения.

Програмата му започва с десетки километри бягане, после поне час бокс, след това още един час силови тренировки, а накрая и 15 минути кардио и разтягане.

Фики спазва и диета, която спазва даже по празниците. Малко въглехидрати, никакви картофи, тесто, сладки изделия и ориз, а резултатите са впечатляващи.

Певецът запали по фитнеса и баща си Тони Стораро , който също реши да топи килограми. Стораро–старши набляга на вдигането на щанги, след като решил, че може да последва съдбата на големия си син и също някой ден да бъде провъзгласен за секссимвол.

Мъжете във фамилията Стораро вече са под прицел, че след като окупираха всички музикални компании и видеоклипове, вече са завзели и фитнес залите.
„Страх ме е да си вдигна и капака на тоалетната, за да не се появят и там”, майтапят се зевзеци в социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *