Изберете ангел и вижте важното послание за вас от Висшите сили. За едни е предупреждение, за други благословия. –


Съобщенията от ангелите идват в много различни форми. Понякога нашето подсъзнание ни тласка към най-удивителните действия, дава намеци, но ние не разбираме. Предлагам да направите кратък тест и да разберете какво е важно сега в живота ви и какво да правите по въпроса.

Докосвайки вътрешния си източник, можете да намерите по-добър начин, да разберете себе си, да разберете другите и сякаш да видите всичко отвън. Винаги можете да бъдете една крачка напред. Просто изберете ангел и вижте какво послание той иска да ви предаде.

Ангелско съобщение # 1

Ако вашето подсъзнание ви е привлекло към този ангел, бъдете внимателни с обкръжението си. Не всеки има добри намерения, не всеки е честен, а някои открито ви използват.

Някои хора са във вашия живот поради свои егоистични причини, те могат да ви създадат много проблеми. Стремите се към най-доброто и великото, но трябва да сте по-реалистични в живота и в любовта.

Разбира се, невъзможно е да живеете без емоции, но не им позволявайте да се възползват от вас. Научете се да се отпускате и тогава ще се слеете с потока на живота, ще ви бъде много по-лесно да продължите напред. Разберете, че ако това, за което мечтаете и какво бихте искали, не се случва сега, това е само защото все още не сте готови за това.


Ангелско съобщение # 2

Ангелите ви се опитват да се свържат с вас, за да осъзнаете стойността си. Унищожавате се, наранявате се и не си признавате. Време е да променим всичко. Време е да се научите да мислите по различен начин, да спрете да се навивате, да спрете да действате под въздействието на емоциите. Време за промяна. Ако не го направите, нещата само ще се влошат. Животът винаги ще бъде такъв, какъвто си го представяте.

Ангелите чуват и виждат колко много се случва с вас. Те виждат колко ти е трудно. Но вие сте в състояние да промените всичко, не сте толкова слаби и безпомощни, колкото си мислите. Имате всичко необходимо, за да разрешите проблемите си.

Ангелско съобщение # 3

Вашият ангел е дошъл да ви развесели. Ти наистина си страхотен човек и правиш или си направил всичко възможно от твоя страна. Това вече е достатъчно. Понякога животът хвърля различни препятствия, за да ни задържа, така че в крайна сметка да се озовем в по-добро време и на по-добро място. Там, където ни очаква всичко най-добро. Това е точно за вас. Усилията ви ще се изплатят добре.

Дори да сте разстроени сега и ви се струва, че стоите неподвижни, не сте. Не се обърквайте от общественото мнение, чуждите успехи, прекалените очаквания. Вие сте там, където трябва да бъдете и всичко върви както трябва. Вие сте предопределени за нещо все по-красиво, истински подарък от Вселената. Така че просто продължете, в точното време всичко ще се промени и подобри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *