Помните ли момиченцето-кукла, което стана модел на 2 г? Днес е неузнаваема като тийнейджър – вижте я (Снимки): –


Може би си спомняте лицето на това миловидно момиченце , което хиляди споделяха с удивление в социалните мрежи. Днес ще си припомним за красивата като кукла  Айра Браун , която всички наричаха малката Барби .

момиченцето Барби

Момиченцето започва кариерата си на модел на две години. В Америка това е обичайна възраст – ако родителите са забелязали, че външният вид на детето им е необичаен и красив, тогава те, без да губят време, изпращат неговите снимки на всички модни агенции и списания.

Айра Браун

Родителите на Ира веднага виждат външния вид на кукла на дъщеря си и решават, че тя има добри шансове в модния бизнес.

След като разглежда снимките на Айра, моделният агент веднага вижда в нея прилика с кукла Барби. Още първите снимки на Айра стават сензация по цял свят.

Айра Браун Барби


Повечето хора не могат да повярват, че на снимката е истинско момиче, а я смятат за обикновен фотошоп. Някои пък са убедени, че на снимките е кукла. Много често непознати се обръщат с удивление към момиченцето, искрено изненадани от необичайния й външен вид.

Не знаем как самата Айра се е чувствала в тази ситуация, защото всички решения са вземани от нейните родители. Тя не знае какво е детска градина, но посещава много агенции за модели. Популярността ѝ нараства със светкавична скорост.

Но колкото по-голяма става Айра, толкова повече се променя външният й вид. Агенциите губят интерес към нея и популярността й спада.

Айра Браун пораснала

Някои агенции, разбира се, продължават да я снимат, но снимките вече не правят същото впечатление. През годините ситуацията само се влошава. Днес Айра е на 11 години и изглежда като обикновено дете.

На страницата си в социалната мрежа момичето не показва старите си снимки, на които изглежда като Барби.

Айра Браун днес

Изглежда, че тя иска да забрави миналото и да живее нормален тийнейджърски живот. Популярността й продължава само шест години, но всички успяват да я запомнят като момичето – Барби.

И докато родителите са тези, които дават старт на кариерата ѝ, днес Айра вече може сама да взема решения как да изгради живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *