Таро прогнозата за октомври от Анджела Пърл- Даровете на Вселената ще се изсипят върху Риби, Овен-печалба, подаръци


Овен

През октомври Овенът ще види резултатите от своята дейност. Това може да бъде печалба, подаръци, приятни срещи и пътувания . Новини за бременност са възможни. Има възможност за изкачване по кариерната стълбица.

Много Овни ще се чувстват чудесно през октомври! Ще има напредък в бизнеса в тази област на живота, която е най -малко реализирана за вас. Възможни са приятни изненади в края на месеца.

Телец

През първата половина на месеца трябва да отделите време за себе си. Не забравяйте, че всичко си има своето време. Всичко продължава както обикновено. Не бързай! Някой от миналото ще се появи през октомври, което ще ви предизвика буря от емоции.

Възможна е среща с мъж или жена на мечти. От втората половина на месеца си струва да действате бързо и решително. Ще има ситуации, в които трябва да се вземат решения и избор. Не се притеснявайте, ще се оправите!

Близнаци

Не е препоръчително да започнете нов бизнес през първата половина на октомври . Не правете големи покупки и не купувайте оборудване до 18 октомври. Октомври 2021 ще бъде месец на чакане на Близнаци.

Възможни са приятни запознанства и мимолетни курортни романси. Също така в края на месеца има възможност за получаване на оферта. Това може да е работа или лични отношения. Що се отнася до финансите, месецът ще бъде успешен!

Рак

Трябва да бъдете искрени преди всичко със себе си. Ще довършите стари неща, които са се влачили дълго време. След това ще имате възможност да промените статуса си и да се изкачите по кариерната стълбица.

Също този месец една от старите ви заветни мечти ще се сбъдне. За да се чувствате отлично, не забравяйте за съня и почивката. Не се претоварвайте с работа!

Лъв

Заслужените победи и печалби очакват Лъв през втория месец на есента. Ще останете доволни от себе си и от резултатите от работата си. Въпреки това ще има разочарования, свързани с реакцията ви към други хора. Не се доверявайте на обещания, особено на емоции.

Картите Таро съветват Лъв да си почине. Трябва да отидете до морето, до водата или просто да отделите малко време. Здравето няма да ви подведе!

Дева

През октомври-2021 г. Девата ще се срещне с нови хора. Ако мечтаете да срещнете сродната си душа, тогава знайте, че тя вече е много близка. Това е подходящ момент за сключване на сделки, особено покупка и продажба.


Трябва да делегирате отговорности, за да постигнете целта си . И моля, не се претоварвайте, не забравяйте да направите пауза, за да си починете. Опитайте се да избягвате егоистични хора, които изискват повече внимание. Не се колебайте да защитите правата си и да заявите своите таланти и умения пред целия свят.

Везни

Има достатъчно пари за всичко, от което се нуждаете. Състоянието на стабилност ще ви донесе вътрешна хармония и радост. Също така е подходящ момент за изграждане на лични отношения. Вашият партньор ще ви помогне!

Не забравяйте, че Вселената осигурява толкова ресурси, колкото можете да си позволите. Ограничаваме всичко само със собственото си мислене. Помислете за това през октомври и ще ви дойдат още!

Скорпион

През първата половина на месеца Скорпионите ще се потопят в миналото . Може би трябва да довършите нещо или да преработите нещо в стари проекти. Полезно е да направите ремонт в къщата и да се потопите в ученето.

Не забравяйте, че можете да се справите с всеки бизнес. Има достатъчно енергия за всичко необходимо! Възможен е конфликт с лидер или шеф, но в крайна сметка ще излезете от тази ситуация като победител.

Стрелец

Можете да се справите с всичко лесно и с удоволствие. Всички работни задачи ще бъдат решени бързо и ефективно. При всяка ситуация през октомври-2021 г.

 

Скорпионът ще се чувства като крал на ситуацията. Ще ръководите и контролирате всичко, както ви е необходимо.

В средата на месеца ще можете да завършите стар и много важен за вас бизнес. След това трябва да си дадете почивка и да си починете малко. Пътуването по работа или с роднини е благоприятно. Добре е да планирате стъпки за в бъдеще (след 18 октомври). Новини за бременност са възможни.

Козирог

Добре е да започнете да учите. Ако сте родител, тогава трябва да отделите повече време на децата си. Отидете с тях в музея, театъра, запишете ги в нови кръгове, поговорете от сърце.

Възможна е афера с колега по работа. Писмо от миналото ще предизвика носталгия и приятни спомени. Добре е да подписвате документи и да сключвате сделки (след 18 октомври).

Водолей

Октомври ще бъде месецът на трансформация за Водолей. Преди да започнете конфликт, задайте си въпроса: „ Наистина ли имам нужда от него? »Опитайте се да избегнете остри ъгли в преговорите. Вървете напред!

„ Вземете контрола над живота си и поемете отговорност за себе си! „- съветвайте картите Таро на Водолей. Опитайте се да отделите време, когато решавате важни задачи.

Риби

Този месец ще подари на Рибите много положителни емоции и приятни спомени. Даровете на Вселената сякаш ще паднат от небето върху талантливи Риби. През първата половина на месеца може да се появят хора от миналото. Дръжте се с тях достойно!

Втората половина на месеца ще донесе добри приходи. Покупката на недвижим имот или кола е благоприятна (след 18 октомври). Опитайте се да правите повече неща, които карат душата ви да пее!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *