Ако сте Овен, Лъв и Стрелец петък е благоприятен ден, Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде интересен ден –Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец или имате такъв изгряващ знак, днес ще имате един благоприятен ден за пътуване, както и за контакти с хора от друго населено място. В петък домашните ви дела няма да са привлекателни за вас. Най-вероятно ще се опитате да натоварите някой друг с домашните задължения. Днес ще сте склонни да разговаряте открито с хората около вас относно различни събития в живота ви, но някак си представяйки нещата единствено от вашата гледна точка. Новите познанства ще са интересни, създадени с определена цел, за определен период от време. За Овен изненадите днес ще са проверка на умението ви да контролирате първоначалните си реакции, независимо дали става дума за нещо хубаво или не. За Лъв това ще бъде ден, в който ще получат полезна или важна информация от близо или далеч. За Стрелец в петък ще се наложи да помогнат на жена, да и съдействат при разрешаването на някакъв проблем или да я зарадват с някакъв жест на внимание.


Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог или имате такъв асцендент, в четвъртък ще преживеете разочарование свързано с хора, които живеят в друго населено място. Този ден ви носи радост и късмет за повечето от вас, особено ако сте успявате да живеете в чистота на мисли и действия. Контакти и срещи с приятели ще ви донесат приятни емоции. Ще ви натъжи новина или събитие свързано с дете или с млад човек. За Телец предстоят интересни събития, новини или действия важни за бъдещето им. Ще ви влияят в положителна посока действия или думи на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. За Дева днес предстои „среща“ с човек, който е в Отвъдното, която може да се случи на сън, като видение, при сеанс с медиум или чрез някакъв личен ангажимент. За Козирог петък носи работа или важна среща с мъж, който в някои случаи може да бъде роден под земен зодиакален знак като вас.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък ще бъде интересен ден за изпълнение на професионалните ви или бизнес задължения. Ще възникне стресова ситуация, която ще разрешите бързо. Днес не омаловажавайте значението на новините или информацията, които ще получите. Мислете добре и не бързайте със заключенията си. Това ще бъде благоприятен ден за романтични или семейни срещи и събирания. Вероятни са неочаквани пари, добри доходи или други благоприятни финансови събития. За Близнаци този ден носи необходимост да се завършат успешно вече започнати дела или проекти. За Везни предстои време за размисъл относно решения или действия, в които ще бъдат включени и други хора, предимно от въздушни зодиакални знаци като вас. За Водолей денят ще има силно финансово влияние по най-различен начин, чрез различни хора, институции, документи, договори и др.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще живеете повече с минали преживявания, отколкото с бъдещи планове и цели. Различни събития ще ви върнат към приятни или неприятни спомени. Сънищата ви ще имат голямо значение за настроението ви през този ден. Има вероятност да преживеете нещо, което вече сте преживяли веднъж в миналото си. Днес ви предстоят сериозни професионални или бизнес задачи, които ще изискат по-голяма концентрация и по-сериозно отношение при тяхното изпълнение. За Рак внимание ще изиска личното или на близък човек здраве, както и всяко едно ваше действие днес, което е свързано с пари. За Скорпион това ще бъде ден, в който добрите неща ще дойдат в дома ви, чрез ваши роднини или чрез общи преживявания, които ви предстоят. За Риби днес ще възникнат интересни срещи или събирания, успешни разговори с хора, които са на висока позиция в администрация, работа, бизнес и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *