Жената на разстреляния Георги с прощални думи към любимия си СНИМКА


Прощални думи до Георги Христов – застреляния днес сутринта на столичния стадион „Герена“, написа във Facebook Ева Кралева – жената до него.

 

„Любими мой, мое всичко! Господи, дай ми сили да напиша тези редове, благодаря ти, че беше до мен, благодаря ти, че беше моят мъж, благодаря ти, че ме дари с прекрасно дете, благодаря ти за това, че трепереше над нас и ни пазеше от всичко, не знам защо животът те отне от мен от детето ни, дано си на по-хубаво място. Мъж на думата, мъж на честта истински приятел и любим. Обичам те повече от всичко на света моя единствена истинска любов. Сбогом! Почивай в мир!“, написа Ева Кралева.


Припомняме, 44-годишният Георги Христов, по прякор Тинето, бе застрелян тази сутрин в София. Той е криминално проявен с десетки регистрации за различни престъпления, сред които грабежи и кражби, осъждан е, съобщават източници от полицията.

Той е бил причакан пред фитнеса на стадиона на „Левски“ –  „Георги Аспарухов“, тази сутрин около 7 часа. Разстрелян е с 5-6 куршума от автомобил. Колата е била открита опожарена в района на стрелбата. Около него не е открито оръжие и към момента основната версия, по която работят разследващите, е убийство. Известно е, че е живеел в района на стадиона.

Все още не е ясно как е влязъл на стадиона, нито какво точно се е случило. Мъртвият мъж е бил открит от момиченца, които са тренирали художествена гимнастика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *